Cityguide, Gebak en zoetigheid, Healthy life, Hotmoment, Hotspots
Comment 1

Mumu Vitamin Chocolates: gezond en lekker!

Gezonde chocolade.. Dat klinkt een beetje als een droom. We horen tegenwoordig wel eens over chocolade die niet slecht voor je is, omdat ze bijvoorbeeld geen suiker bevat en verder heel puur is. De typische chocolade die je dus wel bij healthy gezondheidswinkeltjes vindt. Dat is natuurlijk best lekker, maar verzadigd dit je net zo goed als een lekkere romige bonbon? Ik moet wel toegeven dat wanneer ik een echte zoetigheid/chocolade craving heb, een klein stukje pure chocolade mij niet echt 100% het geluk geeft waar ik eigenlijk naar verlang. Nee, dan zal ik toch echt naar de ongezondere varianten moeten grijpen..

IMG_4839

Gelukkig is die tijd dankzij Mumu Vitamin Chocolates voorbij! Er is nu werkelijk gezonde chocolade verkrijgbaar! En met ‘gezond’ bedoel ik niet dat het ‘niet slecht’ voor je is. Je wordt er werkelijk echt beter van! De heerlijke chocolade bonbons bij Mumu bevatten namelijk de toegevoegde vitaminen B complex, D3, Chromium en coenzyme Q10. Alle bonbons bevatten dus ook vitamine B12 (te vinden in dierlijke producten), perfect voor vegetariërs dus! Verder bevatten de bonbons geen zuivel en geraffineerde suikers. Een aantal van de bonbons bevatten wel honing dus let goed, maar ook een aantal zijn vegan en raw! In de stijlvolle witte shop/atelier kunnen de vriendelijke eigenaren je hier alles over vertellen, maar ook op de website staat informatie over alle verschillende smaken bonbons.

IMG_4808

Eén van de fijne dingen van de bonbons is dat ze vrij groot zijn. Wanneer je dus trek hebt in chocolade volstaat één bonbon meestal wel. Ze zijn groot genoeg om je niet de behoefte te geven nog één te pakken, maar niet zo groot dat je jezelf gelijk vol propt. Nieuwsgierig geworden? Je vindt Mumu Vitamin Chocolates in de Pijp in Amsterdam. Verkrijgbaar vanaf 3,50 euro per stuk. De chocolade van Mumu is ook verkrijgbaar bij The Cold Pressed Juicery. Houd voor meer locaties en informatie de Facebook van Mumu in de gaten.

Mumu Vitamin Chocolates
Eerste Jacob van Campenstraat 33
1072 BC Amsterdam
http://www.mumuvitaminchocolates.com

Openingstijden:
Dinsdag – Zondag van 11- 18 uur.

IMG_4809

1 Comment

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s