Cityguide, Hotmoment, Hotspots
Leave a Comment

Venkel: hippe saladebar

Ken jij Venkel al? Deze mooie saladebar zit aan de Albert Cuypstraat in de Pijp in Amsterdam. Niet bij het drukke stukje aan de markt, maar aan het begin, tussen de winkeltjes en restaurantjes. Je kan hier heerlijke salades eten. Deze stel je zelf samen of bestel je a la carte. Het fijne van zelf samenstellen vind ik dat ik op deze manier makkelijk een vegan salade kan bestellen zonder dat hier moeilijk over gedaan wordt of er iets mis gaat.

Sowieso wordt er bij Venkel niet snel moeilijk gedaan. Het personeel is onwijs vriendelijk en toen ik vertelde dat ik plantaardig wou eten haalden ze er een map bij waar alle ingrediënten van de dressings in stonden, zodat ik zelf kon kijken welke dressing geschikt was voor over mijn lekkere salade. Ik koos voor de Wiljewortel-salade maar verving de yoghurt dressing door een vegan dressing met pittige kruiden. Heerlijk! Neem hier een lekker vers sapje bij of een warme drank. Ik nam een warme sinaasappel amandel chocomelk. Echt lekker!

Naast dat het gaaf is dat Venkel erg lekker eten serveert en vriendelijk personeel heeft, is het ook nog eens een hele mooie zaak om te zien. Veel hout en groen, helemaal leuk! Ik ben hier nu al een paar keer geweest en elke keer was het smullen. Ik blijf hier dus ook zeker terugkomen en ik raad jullie aan ook eens een hapje te proberen wanneer je in de buurt bent 🙂

Venkel
Albert Cuypstraat 22,
Amsterdam

Dagelijks open van 11 tot 22 uur.

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s