Food and recipes, Gebak en zoetigheid, Healthy life, vegan
Comments 4

Sharp Sharp: healthy treats with a spicy twist

Vandaag was ik bij de Neighbourfood market op het Westergasterrein. Ik was benieuwd of ik daar wat vegan eten zou kunnen vinden maar ik had goede hoop, aangezien het aanbod van eten bij deze markt vaak vrij groot is en de markt een redelijk hoog ‘hip’ gehalte heeft. Vegan is tegenwoordig best een beetje een trend (gelukkig!) en dus leek het me niet onwaarschijnlijk dat hier wel wat te vinden zou zijn.

Na een rondje markt, waarbij ik de gebruikelijke broodjes falafel tegenkwam, zag ik ineens het kraampje van Sharp Sharp. Met één blik op de mooie gebakjes vermoedde ik al dat ik hier goed zat. Ik checkte de ingredienten en zag bij de gebakjes staan dat ze vegan waren! Gelijk kocht ik drie smaken om mee naar huis te nemen: matcha no-cheesecake, blauwe bes/sinaasappel en choco caramel. De stukjes taart kostten me 2,50 per stuk. Thuis hebben we de taartjes getest en ze waren heerlijk! Echt een aanrader. 

Sharp Sharp is verder ook gespecialiseerd in gebak en chocolade met pit. Ik proefde op de markt ook een lekker stukje taart met abrikozen en deze was een beetje spicy.  De meeste producten zijn ook vegan. 

Sharp Sharp krijgt binnenkort een webshop en is momenteel al te verkrijgen bij de Rotterdamse Bertmans en The Tea Lab. Hopelijk zijn ze ook snel in Amsterdam verkrijgbaar! Ik hoop Sharp Sharp in ieder geval vaker op de Neighbourfood market te treffen 🙂 

Sharp Sharp

http://sharpsharp.nl/  

 

4 Comments

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s