Cityguide, Coffee, Hotmoment, Hotspots
Leave a Comment

Cityguide Den Haag: deel 2

Herinneren jullie je nog mijn tripje naar Den Haag een poosje terug? Ik zei toen al dat er nog een deel 2 van mijn cityguide zou verschijnen. Ik had namelijk nog een paar adresjes waarvan ik vond dat jullie deze zeker zouden moeten leren kennen. Bij deze!

Tijdens mijn tourtje door de stad had ik al een koffiestop gemaakt bij Lola Bikes & Coffee. Toch vond ik het ook nog nodig om bij Hometown langs te gaan. Deze coffeebar is erg populair in Den Haag. Hij zit aan een fijn plein en heeft ook een groot en mooi terras, heel anders dan bij de koffiezaakjes in Amsterdam. Helaas was het tijdens mijn bezoek niet warm genoeg om buiten te zitten, al was dit geen straf omdat het interieur er binnen ook leuk en knus uitzag.

Hometown was druk bezocht toen ik er was maar ik vond nog een tafeltje vlakbij de counter om even te zitten. Onze bestelling werd aan tafel opgenomen en het personeel was erg vriendelijk. Er was soja-melk beschikbaar dus ik kon een lekker soja cappuccino bestellen. Deze had een mooi hartje als latte-art en smaakte erg lekker. Ik kan me voorstellen dat het hier in de zomer ook erg fijn is op het terras, lekker loungen.

Nadat we een koffietje hadden gedronken gingen we nog even shoppen bij de grote winkelstraten. Ik moest natuurlijk nog even langs de Lush en ook even kijken bij de COS. Toen sluitingstijd van de winkels begon te naderen begonnen we ook wel een beetje trek te krijgen in een avondmaaltje. Ik had van te voren al bedacht dat ik naar de hamburgertent Burgerz toe wou gaan. Bij deze zaak staan er namelijk niet één, maar zelfs twee VEGAN burgers op de kaart! Hoe gaaf is dat?! Naast deze vegan burgers staan er ook veel vlees en een aantal vegetarische burgers op het menu. Voor ieder wat wils dus. Ook kan je een patatje met vegan mayonaise bestellen. Super relaxt dus.

Hometown
Buitenhof 4, Den Haag

Mijn vriend probeerde The Dutch Weed Burger en ik nam de Beeter Burger. Het was zo fijn om gewoon lekker makkelijk een burger met een patatje mayo te bestellen en me niet druk te hoeven maken om ingrediënten die mogelijk niet vegan zouden zijn. De burgers smaakten lekker, vooral The Dutch Weed Burger! De friet was ook erg goed.

Burgerz
Prinsesstraat 23, Den Haag

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s