Gebak en zoetigheid, Healthy life, Hotmoment, Hotspots, vegan
Comments 4

Holy Nut: vegan, glutenvrij en zonder suiker!

Het lijkt een beetje een terugkerende rubriek hier de laatste tijd: vegan zoetigheid. Ik ben dan ook een zoetekauw 🙂  En nu ik Holy Nut gebakjes heb gehad, kan ik dit jullie natuurlijk niet onthouden! Al een poosje terug ontdekte ik Holy Nut via instagram (@holynut_)  en zag ik dat deze mooie gebakjes te koop waren bij de bio-supermarkt Organic Food For You. 

  

Toen ik pas bij Organic Food kwam zag ik de lekkernijen al staan! Ze zagen er net zo smakelijk uit als op de instagram foto’s die ik gezien had en er lagen kleine stukjes gebak, in blokjes  gesneden, om te proeven. 

Superleuk was het ook dat de founder van Holy Nut, Jenneke, zelf aanwezig was om de gebakjes voor mij in een doosje te doen. Ik koos voor een apple crumble gebakje en een mango limoen gebakje om mee te nemen naar huis. Ook probeerde ik een stukje van een heerlijk Bounty gebakje. 

  

Thuis hebben mijn vriend en ik de stukjes lekker op de bank opgegeten. Beide smaken waren erg lekker en ik vind dat het comfortfood gehalte echt hoog is. De stukjes lijken misschien niet heel groot maar vullen behoorlijk en zijn dus een perfect formaat.

De gebakjes zijn allemaal raw vegan, glutenvrij, paleo-vriendelijk, melk- en sojavrij, zonder geraffineerde suikers en biologisch. Een hele lijst met fijne voordelen. Guilt-free snacking dus! 

Holy Nut. http://holynut.nl/

Te koop bij de filialen van Organic Food For You in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Laren en Bergen. 

Volg Holy Nut ook op Instagram: @holynut_  

  

 

4 Comments

  1. Ziet er lekker uit! Ik eet de laatste tijd ook meer vegangebakjes. Vind het wel wat hebben en het smaakt altijd heel interessant!

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s