Everyday life
Comment 1

Week-kiekjes: Instagram 

Al lang voordat ik deze blog starte was ik een grote liefhebber van Instagram. Door deze app heb ik extra veel plezier gekregen in het maken en fotograferen van mooi eten. Nog steeds instagram ik elke dag op mijn account @birdwonders en sinds kort ook op mijn nieuwe account @plantwonders (waar ik alleen eten op  plaats). De foto’s die ik in eerste instantie op instagram zet gebruik ik uiteindelijk ook vaak voor mijn blog. Toch zijn er veel foto’s die niet relevant voor blogartikelen zijn en dus niet op deze site belanden. Dat is eigenlijk wel jammer aangezien sommige erg leuk zijn. Daarom heb ik besloten om af en toe een leukje foto post te maken om jullie op deze manier een kijkje in mijn leven te geven. 

Instagram is niet de enige plek waar je momenteel een kijkje in mijn leven kan nemen. Ik doe deze maand mee aan het Yelp event ‘Dagboek van een Amsterdammer’. Dit is via de review website http://www.yelp.com. Hier post ik, samen met andere bloggers, een keer per week een stukje dagboek inclusief foto’s. Heel erg leuk om te doen en ook leuk om de stukjes van anderen te lezen!   

                   

1. Heerlijke smoothie met aardbei en banaan. Perfecte studysnack!

2. Bloesemregen! In mijn wijk is de grond overal roze. 

3. Heerlijk lui ontbijtje op bevrijdingsdag bij Le Pain Quotidien. 

4. De mooie grachten van Utrecht, waar ik dit weekend lekker rond liep,

5. Een heerlijk vegan toetje met popcorn bij Studio K. Lekker laat op de avond tijdens het drankjes doen nog even een dessert bestellen. 

6. Mijn schatje, Koekje, bij het raam. 

7. Koffie bij het leuke Koffie & ik, in Utrecht. 

8. Mijn vriendin gaf me dit prachtige boek cadeau, zo lief!!

9. Een gezond ontbijtje. Lekker! 

1 Comment

  1. Mooie foto’s. Dat hartvormige lepeltje op de allereerste foto is echt té schattig!

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s