Everyday life
Comments 2

Weekend-kiekjes: koken, relaxen en eten

Hmmm… wat heb ik een fijn weekend gehad! Ik was er echt even aan toe. Afgelopen week was het tentamenweek bij mij op de universiteit en ik heb het de afgelopen weken zo druk gehad met de studie dat ik nu echt helemaal op was. Het eerste vrije weekend na weken druk geweest te zijn was dan ook echt heerlijk. Ik heb een heleboel gekookt, op de bank gehangen, door de stad gewandeld en lekker geluncht bij een leuk tentje, gelezen en films en series gekeken. Helemaal goed dus 🙂

Boven: Koekje met twee Earl Grey Almond Lattes (receptje: kook amandelmelk met een paar zakjes earl grey thee erin, laat afkoelen. Blend samen met: 2 frozen bananen, 5 ijsklontjes, vanille-extract en maple syrup.) 

  

Mooie tropische sferen in de prachtige pop-up shop van The Wunderkammer bij Hotel Droog. Prachtige planten spelen hier de hoofdrol.

Na een eind wandelen vonden we zaterdag in het vondelpark een mooi verborgen plekje. Je kon hier heel fijn en rustig zitten en de boom was net een bankje.

Zaterdag maakte ik voor het avond eten aardappel prei soep. Bij de Albert Heijn is de prei nog heel goedkoop. In één voordeel verpakking zitten er 5. Ik heb in een 1,5 week al 10 stuks prei opgemaakt!

Na onze lange wandeltocht zaterdag waren we hongerig en besloten we om een hapje te eten bij Deshima. Dit was een super goed idee want het eten is hier erg lekker. Wat fijn dat ik dit zaakje ontdekt heb!

Zondag regende het de hele middag maar zoals je hier ziet was het zaterdag prachtig weer. De bloemetjes bij de huisjes in de Pijp stonden ook te genieten van het zonnetje.

Dit boek, Thug Kitchen, was een cadeautje voor mezelf. Omdat ik zo druk geweest ben de laatste tijd en ik vond dat ik wel weer een mooi nieuw kookboek kon gebruiken. Ik ben er erg blij mee en deze banana pancakes waren heerlijk! Boekreview volgt snel!

En natuurlijk heb ik dit weekend ook heel veel met Koekje geknuffeld. Ik ga aanstaande vrijdag op vakantie naar Ierland dus dan moet ik Koekje helaas bijna 6 dagen missen.

Zo, dat was mijn weekend. Hebben jullie ook een fijn weekend gehad?

2 Comments

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s