Everyday life
Comment 1

Weekend kiekjes: raw food, de mooie stad en ontspanning

Afgelopen weekend stond voor mij in het teken van lekker relaxen in Amsterdam, bij mijn huisje en met mijn vogeltje Koekje. Ik was net terug van vakantie in Ierland en zoiets maakt mij altijd extra blij met mijn eigen plekje. Ik hou van reizen, van het zien en ontdekken van nieuwe plekken, maar ik ben ook een huismusje en ik hecht veel waarde aan mijn eigen plekje, omgeving en het samenzijn met Koekje. Reizen is dus ik wat ik liever vaak en kort doe, in plaats van 1 keer per jaar lang. 

Afgelopen weekend ben ik dus veel thuis geweest. Ik heb lekker met Koekje op bed gehangen, gestudeerd (want over 1,5 week alweer toetsen!) en door de buurt gewandeld. Vrijdag begon ik het weekend even goed met lekker boodschapjes halen bij Vegabond en daar een lekker broodje eten. Ook haalde ik een heerlijke smoothie bij SLA op de Westerstraat. Het was deze dag zo heerlijk warm, dus ik moest wel even een paar uurtjes door de stad wandelen. Ook moest er op deze dag natuurlijk ijs gegeten worden: Professor Grunschnabel natuurlijk! Mijn review hierover vind je hier!
John en ik gingen op zondag ook even naar het Raw food festival, wat erg leuk was! Meer daarover lees en zie je hier. Verder maakte ik thuis lekkere ontbijtjes, onder andere met kokosyoghurt en rood fruit zoals je op de foto ziet, en maakte ik mijn favoriete shakes met Earl Grey en amandel.

Ook gingen we lunchen bij de Bagels & Beans want daar staat sinds kort een bagel met vegetarische (en vegan!) kip van de Vegetarische Slager op het menu! Deze heeft een heerlijke Japanse saus en smaakt fantastisch!! Zoooo lekker, jullie moeten het echt proberen. De B&B heeft tegenwoordig ook sojayoghurt dus je kan nu ook een lekkere yoghurtmix met noten, superfoods of granola eten.

Ik heb dus echt een goed weekend gehad. Even lekker rustig aan, blij zijn dat ik weer thuis ben en me voorbereiden op de laatste paar drukke weken op de universiteit voordat het eindelijk zomervakantie is! Heb jij ook een fijn weekend gehad?

1 Comment

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s