Cityguide, Healthy life, Hotmoment, Hotspots, vegan
Leave a Comment

New! Juice to boost: cold-pressed sapjes in het stadscentrum

Het lijkt alsof de juicebars momenteel uit de grond schieten! Cold-pressed sapjes zijn tegenwoordig erg hip en dat is natuurlijk een fijne trend aangezien de sapjes zo ontzettend gezond zijn. Ik ben er zelf ook dol op want het is een makkelijke en ook een hele lekkere manier om snel vitaminen binnen te krijgen.

Sinds gisteren is er ook een goede juicebar te vinden in het midden van het centrum van Amsterdam. Juice to Boost zit in de Reguliersdwarsstraat, vlakbij het Rembrandtplein. Hiermee zijn ze perfect bereikbaar voor shoppers, toeristen en studenten. Lekker centraal en handig dus.

 

Er is hier keuze uit een ruim aantal verse sapjes maar je kan hier ook een verfrissende kokosnoot met vers kokoswater halen. Ook zijn er voor de snelle trek Roo’Bars te koop. Dit zijn lekkere vegan raw repen gemaakt van fruit, zaden en noten. In de toekomst zal er hier ook een nog groter aanbod van eten komen.

De sapjes zijn verkrijgbaar in twee maten en er zijn allerlei verschillende smaakjes. Je kan hier kiezen voor een heel fruitig sapje of juist een groen monster gemaakt van allemaal gezonde groene groenten. Als je meer voor de echte comfort gaat kan je ook kiezen voor een vanille of appeltaart juice.

Ik koos gisteren voor een Apple Pie sapje met appel, zoete aardappel, vanille, nootmuskaat en kaneel. Dit was heerlijk! Het was alsof ik een appeltaart dronk, haha 🙂

Ik ben erg blij met deze nieuwe sapbar. Ik ben vaak in deze omgeving te vinden in verband met mijn studie of wanneer ik naar de bioscoop ga, en het is fijn dat ik hier dan even een lekker gezond sapje kan halen.

Juice to Boost
Reguliersdwarsstraat 121, Amsterdam

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s