Cityguide, Coffee, Hotmoment, Hotspots
Comments 5

Huh: koffie, ijs en limonade

Sinds vandaag is er een nieuwe mooie koffiebar in Amsterdam. Het is de eerste dag dat ‘Huh’ aan het stadionplein geopend is. De ruime en frisse zaak is helemaal wit en oogt daardoor helder en clean. De witte tegeltjes zijn overal; op de bar, de grond en de tafels. Toch ziet Huh er niet steriel uit. De planten, een paar vintage details en de houten bankjes geven het allemaal genoeg warmte.

  

De look van Huh is stijlvol en een keer wat anders dan de industriele stijl die je vaak in koffiezaakjes ziet. Voor een zaak die ook pas een paar uurtjes open was, zaten er ook al aardig wat mensen. Wat ook leuk is, is dat je via Huh door kan lopen naar de vintage fietsenzaak ‘Willem’s Vintage Bikes’.

  

 
 

Op het menu hier staat koffie, thee, limonade en ijs. Vandaag was het ijs nog niet beschikbaar, maar in de loop van volgende week zal dat komen. De limonades hier zijn vers. Wij probeerden een perzik lavendel limonade en deze was erg lekker. Ook dronk is een smaakvolle lekkere zwarte koffie. Helaas is er geen plantaardige melk, maar wie weet komt dat ooit nog een keer.

Op het menu staan ook een paar opties voor het eten. Je kan kiezen voor een broodje kaas of soep met brood. Wij vroegen naar de soep en deze bleek vandaag vegan te zijn! Een heerlijke courgette soep, één van de betere die ik in tijden heb gehad 🙂

 

Met Huh heeft de stadionbuurt er een superleuke hotspot bij. Binnen zijn aardig wat zitplekken maar buiten is er ook een terras. Ik ga hier zeker terugkomen want ik vond het er fijn vertoeven. Neem snel een kijkje bij Huh!

Huh
Stadionplein 24, Amsterdam

5 Comments

  1. Wauw, wat ziet het er prachtig uit daar! Zoals je zegt, een keer wat anders dan al die industriële interieurs! Ik wil er zeker een bezoekje gaan brengen als ik weer eens in Amsterdam ben. Je hebt trouwens ook prachtige foto’s gemaakt!
    Liefs Iep

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s