Food and recipes, Healthy life, vegan
Comments 6

Dee’s: nieuwe lijn vegan food!

Elke keer wanneer er een nieuw vegan product op de Nederlandse markt komt ben ik helemaal ‘happy’ á la Pharrel! Yes, weer een stapje dichterbij mainstream! Toen ik pas een pakketje vol nieuwe vegan producten ontving kon ik mijn geluk dus ook niet op.

Misschien heb je ze al in de supermarkt zien liggen of voorbij zien komen op een vegan forum: de nieuwe vegan producten van Dee’s! Dit Ierse merk maakt vegan vleesvervangers en andere leuke producten zoals maaltijdpotjes die je kan opwarmen in de magnetron. 

De producten van Dee’s zijn helemaal natuurlijk en goed voor de aarde, de dieren maar ook voor je lichaam; ze bevatten geen gluten of onnatuurlijke toevoegingen, geen soja, geen zuivel, GMO’s of tarwe.

  
 
 Dee’s biedt verschillende producten aan zoals omega-burgers (lekker met een plantaardig knoflook sausje op een broodje), worstjes met zeewier en paddestoelen maar ook traditionele Ierse worstjes, welke heerlijk zijn bij een gerecht als stamppot. Ook zijn er de groente potjes waarbij je kan kiezen voor Marrokaans of Thais. Deze kan je eten als soepje met brood of combineren met rijst.

Ik heb alle producten getest en weet zeker dat iedereen een paar favorieten zal kunnen vinden. Mijn toppers zijn de traditionele Ierse worstjes en het pittige Thaise groente potje. Deze zijn echt geweldig! Ik ben verslaafd!

De producten van Dee’s zijn momenteel alleen nog te koop bij de Jumbo. Hop daar dus snel eens langs om deze te testen en make sure dat je in ieder geval mijn favorietjes even probeert! 

 http://deeswholefoods.nl

6 Comments

 1. mabeliasophia says

  Het ziet er leuk uit zo in die vrolijke verpakkingen, maar ik houd het denk liever op het normale voedsel… Ik zou echt niet kunnen zonder vlees 😀

  • Misschien leuk voor de afwisseling soms? En ik zei ooit ook dat ik niet zonder vlees zou kunnen… 😉 je kan vaak meer dan je denkt. Toen ik Cowspiracy keek (te zien op Netflix) werden mijn ogen echt geopend 😀

   • mabeliasophia says

    Ja ik heb inderdaad wel dagen dat ik geen vlees eet… 😀 xxx

 2. Leuke info! Thnx.. Ik zou zelf ook wel iets minder vlees willen eten maar toch verschijnt t alweer snel op mn bordje 😊😊😘

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s