Cityguide, Hotspots, vegan
Comments 4

Mastino Pizza

Eindelijk. Yes, eindelijk! We hebben vegan pizza in Amsterdam! Mastino Pizza in de Pijp is de eerste pizzeria in de stad waar je echte vegan pizza met veganistische kaas kan krijgen. 

Best bizar dat dit voorheen nog nergens kon toch? Ik ben er heel blij mee en lucky me: Mastino is ook nog eens dicht bij mijn huis!

   
Mastino is een klein en schattig zaakje. Echt een pijpenlaadje. Een paar tafeltjes waar je kunt eten en verder komen de meeste mensen gewoon pizza afhalen. Ook zijn de pizza’s te bestellen via Foodora. 

Naast de vegan pizza op het menu zijn er ook gewoon pizza’s met vlees te koop. Het is dus geen vegan of vegetarische zaak, maar wel heel lekker en gezellig. 

Wel heeft het de echte Italiaanse vibes. In het Italiaans worden de bestellingen naar achteren geroepen en de jongens daar bakken vervolgens de pizza’s in een echte pizzaoven. Hoe leuk?! 

    

Onze pizza’s waren echt heerlijk! De vegan kaas smaakte heel goed en er werd me vertelt dat de kaas van kokosnoot gemaakt is. 

Bij je eten kan kiezen uit allemaal lekkere drankjes. Er is bier van The Butchers Tears, biologische cola en hippe ice-tea. 

  

Ook voor een lekker toetje zit je hier als veganist goed want Mastino verkoopt ook de heerlijke taartjes van Sharpsharp. We aten die met pompoen en die was ontzettend lekker! 

  
 

Ik ben heel blij met deze nieuwe zaak en de hoge mate van vegan-friendlyness! Wij komen zeker terug. De combinatie van gezelligheid en lekker eten maakt dit één van mijn nieuwe favo hotspots in de buurt. 

Mastino Pizza, Eerste van der Helststraat 78, Amsterdam.

https://m.facebook.com/pages/MastinoPizza/

4 Comments

  1. The Vegan Student says

    Ah ik moet echt nog een keer een echte goeie vegan pizza eten. Eentje zelf maken die niet naar nat karton smaakt is me namelijk nog niet gelukt. Deze ziet er echt verdomd lekker uit 😀

    • Deze is heeeerlijk ❤️ zeker proberen als je in de buurt bent! En anders pizzaa zonder kaas bestellen ergens en er daarna zelf vegan kaas op doen 😍

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s