Food and recipes, Gebak en zoetigheid, Geen categorie, vegan
Comment 1

Plantaardig brunchen tussen de planten

Vandaag was een goede en mooie dag. Ik heb heerlijk gegeten, leuke mensen ontmoet en echt even fijn en ontspannen mijn zondag gestart. Hiervoor ging ik wel even een eindje uit de richting van Amsterdam: ik ging namelijk brunchen in Arnhem. Vegan brunchen. In een kas! In een pluktuin! En er waren allemaal hele leuke en lieve mensen. Zoals je al merkt: het was GOED.   

   

De brunch werd georganiseerd door Lisa van ‘Taarten van Jansen’ en Valesca van blog ‘We vieren het toch’, en vond plaats in de stadstuin Kweekland. Daar staat namelijk een heel leuk kasje te midden van alle planten, bloemen en struiken, waar je heerlijk kan zitten.

Ik ging samen met mijn zusje Marije en voordat we begonnen aan de brunch liepen we op aanraden van Valesca nog even een rondje door de tuin. Er waren ook hele lieve kipjes te zien. Toen de motregen iets harder begon te vallen besloten we naar binnen te gaan. Ondertussen waren er al nog wat gasten gearriveerd.

    

Binnen was het heel sfeelvol. Mooi gedekte tafels in een warme fijne ruimte, omringt door de natuur met vallende bladeren en herfstsfeer. Tafels vol lekker stonden klaar en na welkom geheten te zijn konden we aan het brunch buffet beginnen.

Er was zo veel keuze! Ik wilde alles proberen maar wist al meteen dat dit waarschijnlijk niet helemaal zou gaan lukken. Een greep uit de mogelijkheden: cinnamon rolls, tempeh wraps, courgette soep, kokos banana bread, pumpkin no-cheese cake, chiapudding, koffie chocolade scones met jam en kokosroom…. en er was nog veel meer!

Toch is het me op een stuk of drie dingen na wel gelukt om alles te proeven! We hebben gewoon rustig aan gedaan en het eten goed weg gespoeld met koffie, gemberlimonade en een smoothie. Alles was ook gewoon zo ontzettend lekker! Dit was echt de allerbeste brunch waar ik ooit geweest ben.

    

Tijdens het eten zat iedereen aan grote tafels. Dit was erg leuk want zo kwamen we ook in contact met anderen en ontmoette ik ook nieuwe mensen. Het is altijd superleuk om nieuwe mensen te leren kennen en wel helemaal als je iets deelt en dat was in dit geval veganisme, mijn grote passie. Heel gezellig dus en echt een toevoeging aan de brunch.

  

Na het eten gingen mijn zusje en ik helemaal vrolijk weer weg. We zaten bomvol met lekkers en hadden echt een leuke tijd gehad. Als er weer een keer een brunch wordt georganiseerd door deze dames wil ik zeker weer graag komen 🙂

  

1 Comment

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s