Everyday life, Food and recipes
Comments 6

Sharing is caring: 30 x eten delen met een vogeltje

Als je mijn instagram (@birdwonders) of facebookpagina volgt wist je het al: mijn vogeltje Koekje en ik eten bijna altijd samen. Sharing is caring! En als je vegan eet  is je eten dus ook grotendeels perfect voor vogeltjes (maar NOOIT avocado of cacao!!). Koekje staat dus ook steevast op mijn food foto’s, waarbij vooral het fruit favoriet is. Daarom vandaag hier een overzicht van recente en leuke foto’s met als thema: sharing is caring!

   
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 

6 Comments

  1. Aaaaa wat een super snoezig bericht! Je wil niet weten hoe vaak ik ‘aaaaaaah!’ zei bij het zien van je foto’s. Wat ontzettend schattig dat jullie samen eten en wat een prachtig beestje! Ik ben je gelijk gaan volgen, deze foto’s wil ik natuurlijk niet missen. En ook heel cute dat je vogeltje Koekje heet. Echt lieeeeef.

    • Ahh Dankjewel! πŸ™‚ Jaa, Koekje is echt een schatje. Hij is dol op fruit en groenten dus we kunnen bijna alles delen.

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s