Everyday life, vegan
Leave a Comment

Gelukkig gezond en liefdevol 2016! 

Het is alweet 2016! Dat is toch haast niet te geloven?? Ik wens jullie veel gezondheid, liefs en moois voor dit komende jaar en hoop dat jullie een aantal goede goals hebben om na te streven! 

Ik ben de laatste tijd wat minder actief op deze site en dat is voornamelijk te wijten aan grote studiedrukte in combinatie met een nieuwe baan. Het is soms lastig om tijd en motivatie te vinden en om in mijn ‘vrije tijd’ iets anders te doen dan films kijken en bankhangen. 

Ik zat even te denken om het blog-bijltje er bij neer te gooien maar weetje, dat ga ik niet doen! Dat is zonde, want ik ben best een beetje trots op dit plekje online wereld wat ik heb op weten te bouwen het afgelopen jaar. In plaats van opgeven wil ik Birdwonders dan ook zien als iets leuks en vrijblijvends. Ik ben geen full-time blogger zoals sommige anderen en moet mezelf dan ook niet met hen vergelijken in aantal artikelen, volgers en likes.

  
Wanneer ik mezelf, soms onbewust, vergelijk met andere (bijna) full-time bloggers, verlies ik mijn lol in het bloggen. Ik vergeet soms even dat het niet helemaal eerlijk is om mezelf met hen te vergelijken. Ik studeer namelijk ook voltijd rechten aan de universiteit, ben cursus-manager bij een groot tentamentraining bedrijf en heb ook nog een bijbaan in de huishouding. Ik heb simpelweg de tijd en kracht niet om elke dag artikelen te publiceren. Het moet ook leuk blijven. Een goed voornemen voor mij is dan dus ook:

– Ga door met bloggen maar hou het leuk en relaxt. Lukt het even niet? Dan niet!

  
Daarnaast heb ik nog een aantal goede voornemens:

– Minder tijd besteden aan social media en hiervoor in de plaats meer studeren zodat ik mijn bachelor kan afronden dit jaar.

– Fitter worden en wat meer in shape raken.

– Meer lezen, voor mijn plezier. Boeken zijn namelijk mijn grote liefde.

– Flyeren voor doelen waar ik achter sta, zoals bijvoorbeeld Peta.

  
Ik denk dat 2016 een goed jaar gaat worden. Ik ben blij met mijn studie en werk. Hopelijk wordt dit jaar een gezond jaar voor Koekje, mijn lieve vogeltje. Afgelopen jaar is hij veel ernstig ziek geweest en dit heeft veel verdriet, angst en geld gekost. Ik merk dat ik nog elke dag bang ben dat hij misschien niet lekker is. Duimen dus! Maar ik heb goede hoop!

Ook merk ik dat het goed gaat met het veganisme! Het wordt steeds bekender, verschijnt veel, op positieve wijze, in de media en er openen steeds meer leuke vegan zaakjes. Ik ben zo blij dat ik deel uitmaak van deze liefdevolle en mooie beweging! 

  

  Mocht je het leuk vinden om wat meer van mij te zien; ik ben op Instagram erg actief. Het is toch lekker laagdrempelig om even snel een foto te plaatsen.

Hebben jullie nog goede voornemens?

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s