Food and recipes, Geen categorie, Healthy life
Comments 2

A busy girl gotta eat! VEXX review

‘Ontbijten is heel gezond en de meest belangrijke maaltijd van de dag!’ Dit soort uitspraken lees je vaak en ook mijn speciale studenten dokter vraagt altijd even of ik wel ontbijt. Het lijkt er bij  veel mensen immers makkelijk bij in te schieten. Iedereen is druk en haast zich in de ochtend om op tijd op het werk, school of de universiteit te verschijnen. Door de vermoeiende drukke levensstijl hebben we soms meer behoefte om wat langer in bed te blijven liggen dan om een ontbijtje klaar te maken.

Uiteraard zijn er de snelle ontbijtjes; cerials, croissantjes, of een snel broodje chocopasta. Maar zijn dit echt de beste opties? Meestal zitten juist deze snelle makkelijke opties vol met suiker en vet. Iedereen weet dat het beter is je dag te beginnen met een gezonde smoothie of een verse fruitsalade…maar dit kost veel meer tijd en op drukke momenten hebben we geen zin om fruit te schillen en te snijden.Of we hebben geen vers fruit in huis, iets dat mij soms ook wel eens overkomt omdat ik de avond ervoor laat thuis kwam en er geen tijd meer was om naar de supermarkt te gaan.

Momenteel ben ik ook erg druk. Ik volg op dit moment vier vakken aan de universiteit voor mijn studie Rechten en ik ben bezig met het schrijven van mijn scriptie. Ook heb ik nog twee baantjes, mijn blog en wil ik ook nog een sociaal leven leiden. Herkenbaar? Voor veel mensen waarschijnlijk wel. Wanneer ik s’ochtends moet haasten of onderweg snel en makkelijk energie wil krijgen en mijn honger wil stillen, is een kant en klare shake dus echt een oplossing. Sinds kort heb ik de vegan, glutenvrije en sojavrije shakes van VEXX ontdekt. Deze zijn superhandig voor op de drukke momenten in je leven, wanneer je even geen tijd hebt voor verse maaltijden.

De shakes van VEXX zijn super makkelijk. Je mengt de inhoud van een zakje met 500 ml water en je hebt een gezonde maaltijd, met alle belangrijke voedingsstoffen om je 6 uur van energie te voorzien! Je hoeft het ook niet in een blender te doen dus het is ook superhandig om mee te nemen tijdens het reizen. Doe het in je shaker en voeg wat water toe en schud alles goed door elkaar. Ik vind het zelf lekker om wanneer ik thuis snel een shake maak, wat maple syrup toe te voegen (’cause I like it sweet!).

Momenteel zijn de shakes te verkrijgen in de smaak banaan, chocolade en banaan/chocolade. De chocolade is mijn favoriet. Eén shake bevat 670 calorieën en 32 gram proteïne. Als je dit te veel vind kan je natuurlijk ook een halve shake nemen.

De shakes zijn te bestellen op de website van VEXX: http://vexx.eu/nl/
Speciaal voor jullie is er nu ook een kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op je bestelling! Vul bij het afrekenen als coupon ‘birdwonders’ in om korting te krijgen.
  

Wanneer ik gewoon de tijd heb maak ik natuurlijk graag verse maaltijden klaar, maar shakes zoals deze zijn echt een oplossing voor drukke momenten of momenten waarop je niet zo veel verse ingrediënten in huis hebt. Juist op dit soort momenten, wanneer ik veel afspraken heb, veel moet studeren en onderweg ben kan ik mijn energie het beste gebruiken en is het belangrijk dat voldoende voedingsstoffen binnenkrijg. Dit soort handige producten helpen mij hier bij!

VEXX High Performace Food
Meer informatie: http://vexx.eu/nl/

2 Comments

  1. Mariska says

    Dat is wel heel handig voor wanneer je druk bent! Want je moet nog wel al je voedingsstoffen binnen krijgen 🙂

    • Zeker! Ik vind het ook heel handig tijdens het leren op de uni, en het weegt niet veel in je tas want je voegt het water gewoon daar pas toe 🙂

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s