Cityguide, Everyday life, Geen categorie, Hotmoment, Hotspots
Comment 1

Happy vegan #1 nieuws, events & tips

Nieuwe rubriek! In ‘Happy Vegan’ wil ik jullie voortaan op de hoogte stellen van allerlei leuke dingetjes zoals nieuwtjes, nieuwe producten, goede eetplekken en leuke events. Bij deze dan editie 1!

Op zaterdag 26 maart, het weekend van Pasen vindt de derde editie van Go with the Glow’s brunch plaats. Ditmaal een paaseditie bij Cafe de Paris in Amsterdam. De brunches van de meiden van Go with the Glow zijn perfect voor mensen met interesse het veganisme. Je krijgt hier namelijk heerlijk gezond eten, informatie en inspiratie. Voor meer info: https://www.facebook.com/gowiththeglow

De soepzaak ‘Soup en zo’ is geen nieuwkommer in Amsterdam, maar heeft recentelijk wel een nieuwe locatie geopend in de Van Baerlestraat. Ze zitten ook in de Spiegelstraat en de Jodenbreestraat en deze plek is dus echt ideaal om een vegan maaltijd te scoren. Het menu wisselt en de 70 % procent van het eten is vegan. De ultieme aanrader vind ik de de pittige spinaziesoep! Meer info: https://soupenzo.nl/

Het  is altijd leuk om nieuwe zaakjes te ontdekken waar je als vegan ook goed terecht kunt voor een hapje eten. Eén zo’n leuk zaakje is Bar Basquiat in de Javastraat. Dit is een superleuke plek voor ontbijt, lunch en borrel. Ik werd hier goed geholpen door het vriendelijke personeel en kreeg een lekkere vegan lunch.
http://www.barbasquiat.nl/nl/index.html

Kennen jullie de repen van CLIF al? CLIF bars zijn geweldige plantaardige energierepen met de feeling van een lekkere dikke koek. Deze repen bevatten allemaal goede stoffen en vullen onzettend en daarom vind ik ze de perfecte snack voor op drukke dagen, waarop ik veel de deur uit ben. Mijn favoriet is de ‘coconut chocolate chip’! De repen zijn te koop bij Albert Heijn.
http://www.clifbar.com/

In de Pijp in Amsterdam vind je sinds een aantal weken de  nieuwe patatzaak ‘Schatjepatatje’ waar je naar toe moet voor zoete aardappelfriet, want dit is hier de specialisatie. Er zijn allemaal gekke sausjes die je bij de patat kunt kiezen, waaronder ook de vegan bietenhummus en paprika amandelsaus. Happy cheatday!
Meer info op facebook

img_3183

Ook nieuw bij Albert Heijn zijn de smoothies van Harvest Moon. De shakes zijn op basis van fruit en soja en ontzettend lekker. En zeg nou zelf; ‘hoe schattig is dat flesje?
Meer info op facebook

1 Comment

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s