Cityguide, Geen categorie, Healthy life, Hotmoment, Hotspots, vegan
Comment 1

Go with the glow: start glowing!

Afgelopen zaterdag was ik bij de paaseditie van de vegan brunches van Go With The Glow. Het was alweer de derde editie van deze succesvolle vegan brunches, georganiseerd door Isabella en Loulou, de twee zusjes achter dit concept. Tot nu toe heeft de brunch telkens plaats gevonden op wisselende locaties, deze keer in het mooie Cafe de Paris.


De brunches van Go WithThe Glow zijn erop gericht mensen op een positieve, gezonde en lekkere manier kennis te laten maken met het veganisme. Door een uitgebreide brunch, met allerlei lekkers ontdekken mensen dat vegan eten helemaal niet saai en restrictief is, maar juist heel lekker en veelzijdig.Tussen de gangen in vertellen Isabella en Loulou over het veganisme. Ze vertellen over de gezondheidsaspecten, hoe het hun leven en geest verrijkt heeft en hoe fijn het is om niet meer bij te dragen aan dierenleed. Ook laten ze iedereen even helemaal tot zichzelf komen met een korte meditatie.

Het is duidelijk dat de meeste mensen geïnteresseerd zitten te luisteren en oprecht interesse hebben in een vegan lifestyle. Op het einde van de brunch wordt er dan ook doorverwezen naar The Vegan Challenge, waarbij de brunchers worden uitgedaagd om een maand vegan te eten. Als leuke afsluiter krijgt iedereen ook nog een cadeautje van het vegan-friendly merk Lush.

Iedereen stapt geïnspireerd de deur uit. Mensen zijn enthousiast over de lekkere taartjes, croissantjes en over hoe ‘echt’ de vegan mayonaise smaakte. Ook klinkt er verontwaardiging over hoe de dieren in de bio-industrie behandelt worden. De beelden en presentatie lijken veel indruk te hebben gemaakt.

Ik heb heel veel respect voor Isabella en Loulou. De manier waarop ze op dit evenement weer veel mensen (wel 100!) hebben kunnen bereiken met deze boodschap is heel mooi en bewonderenswaardig. Ik kan me voorstellen dat het veel werk is om dit allemaal te organiseren, maar het is ook veel waard als je ziet hoeveel mensen op deze manier kennis kunnen maken met onze mooie lifestyle. Ik hoop dat er nog veel brunches gaan volgen!

Facebookpagina van Go With The Glow

1 Comment

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s