Cityguide, Hotmoment, Hotspots, vegan
Leave a Comment

Pho91: Vietnamees smullen in de Pijp

Wat zouden jullie kiezen als je voor de rest van je leven nog maar eten uit één bepaald land zou mogen eten? Hmmm… Ik vind het een moeilijke vraag maar de landen waar ik aan denk zijn meteen Vietnam, Thailand en Mexico. Gelukkig ben ik elke dag vrij in wat ik eet, maar ik denk dat dit antwoord wel aangeeft hoeveel ik hou van o.a. Vietnamees eten. Een lekkere noodle salade, summer rolls of dampende pho; I love it all!

In Amsterdam kan je heerlijk Vietnamees eten bij het hippe en fantastische zaakje Pho91. Heerlijke Vietnamese hapjes, een ruime keuze in Pho (noodle soep), fijne desserts en drankjes; ze hebben het allemaal. En dit alles in een superknus pandje aan de Albert Cuyp.

   

Ik ben helemaal fan van de veganistisch Pho, maar er staan nog meer lekkere gerechten op de kaart. Ga dus zeker een keertje naar dit eetzaakje want Vietnamees eten krijgt nog lang niet de aandacht en liefde die het verdient!

   

Pho91
Albert Cuypstraat91, Amsterdam
http://www.pho91.nl/

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s