Cityguide, Geen categorie, Hotmoment, Hotspots, vegan
Leave a Comment

Bloem: 100% biologische hotspot

Hoe leuk is het als je onverwacht tegen superfijne hotspots aanloopt op het moment dat je het totaal niet ziet aankomen? Dat was mijn eerst ervaring bij Bloem, ongeveer een jaar geleden. We waren van plan bij De Plantage te lunchen, maar deze was vol, en toen we even verder wandelden naar het Entrepotdok kwamen we opeens Bloem tegen. Het zag er zo leuk uit en ik hoopte dat ze ook iets vegans voor me konden maken.

Toen ik binnen had plaatsgenomen en op de menukaart keek zag ik echter dat er hier zelfs vegan gerechten op de kaart stonden! Salades, broodjes en zelfs vegan taart. Wat een ontdekking!

Afgelopen week was ik weer bij Bloem, na een lange wandeling door het mooie Amsterdam Oost. Het was prachtig weer en we maakten weer eens één van onze vele wandelingen. Op de helft is het dan altijd tijd voor een koffietje of een lunch, en die dag deden we dat bij Bloem.

Mijn vriend en ik bestelden allebei het vegan broodje met portobello en diverse toppings. Dit was een heerlijke warme en vullende lunch waar we weer uren op door konden. Helaas had ik niet genoeg ruimte in mijn maag meer om het vegan gebak te bestellen, maar dit zal ik een volgende keer zeker doen!

Het eten bij Bloem is 100% biologisch en de kaart is groot, met voor iedereen wat wils. Er waren twee vegan broodjes en twee vegan salades en ook een vegan taart met kokos en framboos. Voor in de koffie is er soja- of amandelmelk. Heel leuk dat dit zaakje zo vegan-friendly is! Het eten is er heel lekker en veel van de gerechten zijn nog gezond ook. Ik ben fan!

Bloem
Entrepotdok 36, Amsterdam
http://bloem36.nl/welkom/

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s