Cityguide, Geen categorie, Hotmoment, Hotspots, vegan
Comment 1

Sugo: pizza al taglio

In de Ferdinand Bolstraat vind je sinds een half jaartje de heerlijke pizzazaak Sugo.  In Rotterdam kon je al langer bij Sugo terecht maar nu hebben wij de pizza al taglio ook in Amsterdam! Pizza al wattus?? Pizza al taglio! Dit zijn vierkante stukken pizza, waar je meerdere van kan bestellen. Bij Sugo is het dus net alsof je allemaal verschillende pizzapunten bestelt waardoor je meerdere soorten pizza kan proeven. Hoe cool is dat?Ik was op uitnodiging van Sugo gekomen om de vegan pizza’s te proberen. Deze hebben geen speciale vegan kaas of vegan vleeswaren maar zijn gewoon vegetarische pizza’s zonder kaas waarbij de groenten zo lekker gemaakt zijn met kruiden en marinades dat ze helemaal niets anders nodig hebben! Ik probeerde verschillende soorten pizzas en het was allemaal heerlijk en vers. Yum!

Het aanbod van pizza’s kan per dag verschillen dus ik kan je niet precies vertellen wat er ligt wanneer jij gaat maar Sugo wil in ieder geval altijd een vegan optie hebben. Zo prettig! De pizza’s kan je boven in de zaak opeten, maar nu het lekker weer wordt kan je ze natuurlijk ook lekker in het Sarphatipark opeten. Wat ook mogelijk is, en wat in Italië heel normaal schijnt te zijn, is dat je de onafgebakken pizza’s mee naar huis neemt en ze daar voor familie en vrienden zelf afbakt!Ik vind het erg leuk dat Sugo nu ook een locatie heeft in mijn eigen stad. Het is een makkelijke en snelle maaltijd waarbij ik toch eigenlijk best gezond bezig ben met mijn vegan optie; de pizza bestaat dan immers gewoon uit wat deeg en groenten. Guilt-free dis 😉


  

Sugo
Ferdinand Bolstraat 107, Amsterdam
http://www.sugopizza.nl/

1 Comment

  1. Jaaaaaa Sugo! Het zit ook in Rotterdam, midden in de stad. Heerlijk om gewoon één puntje te eten voor de lekker, als tussendoortje. Super fijn daar :). Leuk berichtje!
    Liefs

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s