Creative, Everyday life, Geen categorie, vegan
Comments 2

Mijn 5 favoriete vegan must-follow YouTubers!

YouTube was altijd al leuk maar tegenwoordig is het echt helemaal hot! Vroeger keek je alleen op YouTube voor muziekvideo’s, grappige kattenfilmpjes of tutorials voor photoshop, maar nu kijk je voor kookprogramma’s, travelguides en reviews van producten. YouTube vloggers zijn net reality tv sterren. Over alles vind je YouTube filmpjes en dus ook over veganisme. Er zijn heel wat vegan YouTubers waarvan er een aantal ontzettend bekend zijn. De bekendere zijn bijvoorbeeld Freelee The Banana Girl, Nina & Randa en Vegan Gains.

Vandaag zal ik jullie mijn favoriete vegan YouTubers laten zien. Ik volg deze vloggers actief en check elke dag even op mijn mobiel of er nog leuke nieuwe video’s geupload zijn. De channels die ik in mijn lijstje heb staan hier zijn allemaal Engelstalig.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Hot For Food
Lauren en John van Hot For Food koken in hun keuken de allerbeste maaltijden. Met onwijs veel creativiteit zetten geweldige creaties op tafel welke niet zouden misstaan in een cool vegan hipster junk-food restaurant. Ter plekke verzinnen ze recepten met restjes uit de koelkast en houden ze bijvoorbeeld een hotdog competitie waarbij ze tegen elkaar strijden voor het beste gerecht. Altijd is het lekker en grappig.

https://www.youtube.com/user/hotforfoodblog

maxresdefault - kopie

Kalel
Kalel is een hippe vegan vlogster uit LA. Ze vlogt over haar leven en haar channel heeft veel weg van reality tv. Ook post ze soms video’s over lifystyle thema’s zoals sport, mode of home decoratie.

https://www.youtube.com/user/WatchUsLiveAndStuff

newiconsubtle - kopie

Bite Size Vegan
Bize Size Vegan is DE channel voor handige uitleg over veganisme. Emily laat aan de hand van haar korte filmpjes, die ze vegan nuggets noemt, door middel van uitleg, beelden en ook humor zien hoe het veganisme in elkaar steekt. Zelfs oudere vegans kunnen van haar filmpjes nog weer dingen leren. Deze channel is ook erg geschikt om je feitjes weer even goed op een rijtje te krijgen.

https://www.youtube.com/user/BiteSizeVegan

Mid Adult Woman Eating A Healthy Salad

Healthy Voyager
Healthy Voyager’s Carol haar kanaal is superleuk om in de gaten te houden voor haar citytrips. Als een professioneel reisprogramma verkent ze steden en tipt ze je de allerbeste vegan hotspots. Daarnaast kookt ze ook fijne recepten.

https://www.youtube.com/user/TheHealthyVoyager

tumblr_nt8gmjbdfr1r4a5svo1_1280

Jenny Mustard

Jenny Mustard is een Zweeds dame, levend in Berlijn, samen met haar vriend David. De twee zijn al jaren vegan en Jenny heeft zelfs een Zweeds vegan kookboek uitgebracht. Haar video’s zijn uitzonderlijk mooi om te zien en goed gemaakt. Kenmerkend voor haar stijl is de witte minimalistische sfeer en de simpele en gezonde gerechten. Op haar kanaal vind je video’s over voornamelijk eten, met uitspattingen naar mode en minimalistische lifestyle.

https://www.youtube.com/channel/UC7fPf1yuGaYFmbxe0ZrshWw

 

Dit zijn mijn favorieten! Ken jij deze YouTubers al? Wat zijn jouw favorieten? Een leuk nieuwtje: binnenkort gaat mijn eigen YouTube Kanaal online! Deze zal Engelstalig zijn. Hou mijn Facebook in de gaten om op de hoogte te blijven 🙂

2 Comments

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s