Cityguide, Geen categorie, Hotmoment, Hotspots, vegan
Comments 2

Nieuwe vega(n) hotspots in Amsterdam!

Vegan en vegetarisch eten wordt steeds populairder en bekender en steeds meer restaurants en lunchzaakjes zetten vegan opties op het menu. Maar…er openen ook steeds meer volledig plantaardige restaurants! Superleuk natuurlijk want dit soort zaakjes lijken niet alleen vegans te trekken maar ook andere hotspot-hunter zijn geïnteresseerd en door hippe nieuwe restaurantjes met plantaardig eten kunnen ook omnivoren kennis maken met lekker diervriendelijk eten. Vandaag even een update met drie nieuwe zaken die deze zomer zullen openen in Amsterdam!

Meatless-logo-2500

Meatless District opent binnenkort op de Bilderdijkstraat. Bij deze zaak kan je binnenkort terecht voor lekkere plantaardige gerechten, borrelhappen, biertjes en cocktails. Ik verwacht dat deze plek helemaal hot gaat worden. Afgelopen winter heb ik een voorproefje kunnen proeven toen de stand van Meatless District op het Food festival in de RAI stond en de kwaliteit was erg hoog.

http://www.meatlessdistrict.com/

Bar-James-e1455285910396-624x401

Ook in Oost kunnen we binnenkort terecht bij Bar James, van de eigenaren van de Walter Woodbury Bar. Ik ga er van uit dat deze tent er heel mooi uit gaat zien, want het interieur van de Walter Woodbury Bar ziet er ook fantastisch uit. De locatie van deze nieuwe veggie bar is in de Javastraat, wat nu echt het hippe centrum van Oost is. Ik ben heel benieuwd naar het menu en het eten!

https://www.facebook.com/barjameswoodbury/

174_5_SPIRIT3_fotojanbijl

In de Czaar Peterstraat in Amsterdam Oost (oost gaat lekker!) opent over een aantal maanden het geliefde Spirit. Dit populaire vegetarische/vegan buffet restaurant uit Rotterdam opent nu een tweede locatie in Amsterdam and I couldn’t be happier! Ik ben dol op Spirit en het is één van mijn favoriete restaurants. Ook missen we in Amsterdam echt nog een veggie buffet restaurant, zoals je die in veel grote buitenlandse steden wel vindt en Spirit gaat die wens van mij vervullen 🙂 Je betaalt hier per gewicht en daardoor kan je het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt.

http://www.spiritrotterdam.nl/

2 Comments

  1. Klinkt helemaal goed. Nu ben ik zelf geen veggie maar eet ik wel regelmatig vleesloze gerechten wegens ziekte waar het belangrijk is gezond te eten en weinig koolhydraten.

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s