Food and recipes, Geen categorie, Healthy life, vegan
Leave a Comment

Beste studie/werk snacks on-the-go! 

Als student ben ik altijd veel buiten de deur: even snel naar de universiteitsbieb om iets op te halen, daarna naar de les, vandaar uit een koffietje drinken met een vriendin en dan nog weer door naar een vergadering van mijn werk, en als het even tegenzit in de avond ook nog een tentamentraining. Gelukkig ziet heus niet elke dag er zo hysterisch uit als deze beschrijving maar sommige dagen, en zeker vooral in de tentamenperiodes, is het echt gekkenwerk.

Tijdens dit rennen en gevlieg schiet normaal eten er snel bij in en niet altijd is er tijd of gelegenheid om even langs de winkel te hoppen. Het is dus ook altijd verstandig om vullende en gezonde tussendoortjes mee te nemen zodat ik bij een vlaag honger snel iets kan eten dat me voldoende energie geeft om weer een paar uur door te gaan.

Favoriete snacks van mij om mee te nemen zijn:
– Fruit zoals banaan, appel, gedroogd fruit als mango of appel of een bakje gesneden fruit dat ik de avond van te voren alvast gemaakt heb.
– Nootjes
– Groentechips
– Gedroogde en gekruide kikkererwten
– Raw repen van fruit en noten

Op dit moment gebruik ik graag de repen van Lifefood. Als je wel eens naar raw food markten, of andere events gaat heb je Lifefood vast wel eens met een kraam zien staan. Ze verkopen hier allemaal raw vegan producten en wij gebruiken hier thuis al tijden hun raw protein poeder na het sporten.

Deze repen zijn echter mijn nieuwste ontdekking! Ze zijn 100% natuurlijk en helemaal vegan en ‘raw’, wat inhoudt dat de repen niet hoger verhit zijn dan 42 graden waardoor alle enzymen intact blijven en het lichaam de goede stoffen beter kan opnemen.

Ik kocht in de winkel wel al eens gedroogde fruit en notenrepen van andere merken maar de Lifebars van Lifefood zijn veel vullender dan de repen die ik voorheen wel eens kocht. Er zijn ook heel erg veel smaken: je kan gaan voor fruitige smaken als Blueberry Quinoa of Açaï Banaan (welke beide trouwens nieuw zijn in het assortiment) of je kan juist kiezen voor combinaties als Kokos met amandelen en cashew noten of Chocolade met cashew en dadels. Mijn favoriet is de chocolade-smaak. Yum!

Wanneer ik deze repen eet zit ik echt vol voor de eerst komende paar uur, wat echt heel handig is als je nog een poosje moet werken of in een les zit. Qua prijs zijn de repen niet duurder dan die je kent uit de supermarkt, en wanneer je een groot pak van 15 repen bestelt krijg je ook korting.

Kijk voor meer informatie op de website van Lifefood! Je kan de repen en andere producten hier bestellen.

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s