Fashion and style, Geen categorie, vegan
Comment 1

Vegan botox zonder naalden?! Biomed’s nieuwe producten zijn gaaf!

Ik duik graag in de wereld van beauty producten en doe altijd mijn best mijn huid mooi en fris te houden. Ik vind het leuk om op zoek te gaan naar luxere vegan producten en ga graag een stapje verder dan alleen wat kokosolie op mijn lijf (ook heel fijn trouwens!). Mijn huid is ook niet de makkelijkste: ik heb vaak eczeem en uitslag in mijn gezicht gehad en dit heeft mijn huid niet in de mooiste staat achtergelaten. De crèmes die ik voorgeschreven kreeg waren puur om de uitslag te bestrijden en ik mocht naast deze producten geen andere, verzorgende, crèmes op mijn huid gebruiken. Hierdoor is mijn huid de laatste jaren erg uitgedroogd en zijn er veel lijntjes, groeven en vlekjes verschenen die er voorheen niet waren. Nu ik op dit moment weer gewoon beauty producten en verzorgende crèmes gebruiken mag wilde ik dus wel graag weer wat goede producten vinden welke mij ook konden helpen met de nieuwe rimpeltjes en lijntjes.

Ik was dan ook meteen enthousiast toen Biomed op mijn pad kwam. Biomed’s nieuwste product is Biotox. Dit vegan smeerbare alternatief voor Botox moest de oplossing zijn tegen lijntjes en rimpels. Zo heftig als echte botox kan klinken, zo laagdrempelig is dit. Wie wil er nu niet een diervriendelijke versie zonder naalden als je graag van je rimpels af wil komen? Ik besloot het product dan ook te proberen.

De verpakking valt meteen op. De gifgroene slang ziet er spectaculair uit en geeft me hoge verwachtingen. Biomed omschrijft dat Biotox het vergif van een lanspuntslang nabootst en daardoor de verschijning van de samentrekking van spiercellen vermindert. De Biotox zit in een zilveren flesje en breng je in druppels aan op de beoogde gebieden. Ik gebruik het bij mijn ogen op mijn voorhoofd. Ik heb het product ondertussen een paar weken geprobeerd en ik moet zeggen dat mijn huid er frisser en zachter uitziet. De lijntjes vallen minder op, en dat al na een paar weken! Het product bevalt dus zeker goed. Of het echt te vergelijken valt met botox weet ik niet omdat ik geen ervaringsdeskundige ben op dat vlak, maar de resultaten zijn zeker erg fijn en goed genoeg voor mij om echte botox niet als optie te zien. Het is dus absoluut een must-try als je jouw huid in jeugdige conditie wilt houden of net zoals mij door droogte veel lijntjes en rimpeltjes gekregen hebt.

Naast de Biotox heb ik nog een paar andere gave nieuwe producten van Biomed geprobeerd. Voor mijn gezicht gebruik ik ook een hele fijne anti-aging crème met de naam ‘forget your age’ en een ‘circle cure’ crème voor de donkere kringen onder mijn ogen. Deze producten hebben ook zeker bijgedragen aan mijn frisse look van de laatste weken. Mijn gezicht ziet er al met al frisser en helderder uit en ik merk dat ik minder foundation en concealer gebruik de laatste tijd. Het is simpelweg minder nodig door deze frisse look waarmee ik in de ochtend al wakker wordt. Uiteraard is mijn huid nog niet perfect, en dat zal het wel nooit worden, maar ik merk echt een positief verschil wat er voor zorgt dat ik beter in mijn vel zit en minder bedekkende make-up gebruik.

Naast de producten voor mijn gezicht gebruik ik ook een ander product; de ‘vein vanish’ crème. Deze is er speciaal voor om kleine adertjes minder zichtbaar te maken, en dan met name de kleine gesprongen adertjes die vooral voorkomen op benen naarmate je wat ouder wordt. Ik merk dat ik er de laatste tijd meer last van krijg waardoor het van een afstandje lijkt alsof ik blauwe plekken op mijn benen heb. De ‘vein vanish’ van Biomed belooft de roodheid van deze adertjes te verminderen waardoor ze minder op vallen. De zalf heb ik nog niet heel veel kunnen gebruiken doordat ik deze op vakantie vergeten was (dom!) maar ik ga zeker trouw smeren elke dag want de resultaten uit onderzoek met het product zijn heel goed! Er is tot 64% vermindering van roodheid in 28 dagen gemeten en een vermindering tot 77% na 84 dagen smeren. Trouw smeren gaat me dus vast goede resultaten brengen.

Wat ik fijn vind aan de producten van Biomed is dat het een soort beauty producten met iets ‘extra’s’ zijn. Ze bereiken net wat meer dan de meeste producten en vervangen op deze manier behandelingen als botox of het laten weg laseren van adertjes. De producten zijn verkrijgbaar op: http://www.farmaline.nl

Als je meer informatie wilt over Biomed, de producten waar ik over vertel of andere Biomed producten kijk dan op hun website, Facebook pagina en volg ze op Instagram!

1 Comment

  1. Wat goed dat het zo goed helpt zeg, en dat je het een fijn product vindt! Want het lijkt me inderdaad heel vervelend dat je wat lijntjes en vlekjes hebt gekregen door droogte van je huid en als dan zo’n product je kan helpen, lijkt me dat super fijn! Ook omdat het natuurlijk vegan en dierproefvrij is, jeej!
    Echt heel leuk om te lezen hoe positief je bent over de producten! Ik krijg binnenkort ook een aantal producten opgestuurd van Biomed 😀 en ik was al ontzettend nieuwsgierig, maar door jouw positieve review en dat je zegt dat de producten iets ‘extra’s’ hebben kan ik niet wachten. Leuk! En zo te zien zien ze er ook nog eens mooi uit, altijd fijn.
    Liefs

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s