Fashion and style, Geen categorie
Leave a Comment

Beauty Kitchen: zelf je eigen scrub maken!

Ken jij het geweldige nieuwe huidverzorgingsmerk Beauty Kitchen al? Bij Beauty Kitchen kan je letterlijk aan de slag in de ‘Beauty Kitchen’. Een maand geleden maakte ik kennis met dit merk toen ik op het persevent was ter ere van de Nederlandse lancering van Beauty Kitchen bij de winkels van Holland & Barrett.
Op het evenement kreeg ik informatie over de producten en mocht ik zelf mijn eigen bodyscrub maken en samenstellen naar mijn eigen voorkeur; de basis van de scrub (Himalaya zout!), een lekkere toevoeging (sinaasappel!) en de soort olie (een heerlijke luxe vol geurige olie). Superleuk!

Beauty Kitchen komt uit Schotland en maakt allemaal heerlijke natuurlijke huidverzorgingsproducten waarvan het merendeel vegan is, en sowieso niets op dieren getest! Sommige producten kunnen bijenwas bevatten maar dit staat duidelijk bij de ingrediënten aangegeven. Dat is wat ik sowieso heel fijn vindt bij dit merk; de ingrediënten op de verpakking begrijp je gewoon!

 

Mijn absolute favoriete product van Beauty Kitchen is de ’60-second-manicure’. Deze handscrub met olie smeer je 60 seconden in, daarna spoel je je handen af en dep je ze droog en voila! Superzachte heerlijk geurende handen en mooie verzorgde nagels. Wat een top product!! Echt een aanrader. Als deze op is haal ik gelijk drie nieuwe potjes. Nooit gedacht dat ik zo enthousiast kon zijn over een handverzorgingsproduct. Mijn handen zijn nu niet het gedeelte van mijn lichaam waar ik veel aandacht aan besteedt. Gek eigenlijk ook toch? Ze zijn toch je visitekaartje.

Bij de shop van Holland & Barrett in Rotterdam centrum heeft Beauty Kitchen de mogelijkheid om je eigen scrubs samen te stellen. Zoiets is echt heel leuk om te doen en hoe cute is het ook om je eigen persoonlijke scrub als cadeautje te geven aan iemand? De overige producten zijn gewoon door het hele land in de winkels verkrijgbaar.

Meer info:
http://www.hollandandbarrett.nl/shop/brands/holland-barrett/
http://www.beautykitchen.co.uk/

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s