Geen categorie, Hotmoment, Hotspots, vegan
Leave a Comment

Vega(n) najaar events: mijn top 3 must-go!

Het weer wordt kouder en de picknicken in het park zijn nu toch wel een beetje voorbij, ondanks dat we vorige week zondag even een positieve uitschieter hadden in temperatuur 😉 Toch betekent dit niet dat je vanaf nu alleen maar saai op de bank hoeft te zitten! Er is namelijk alsnog van alles te doen op gebied van events! Sommige daarvan nog even in de buitenlucht, en andere zijn lekker binnen zodat je niet bang hoeft te zijn voor een regenbui. Elke maand is er wel wat leuks te doen! Mijn 3 must-go events voor dit najaar:

veggie fair.jpg

Aanstaand weekend kan je op zaterdag en zondag 22 en 23 oktober op Landgoed de Olmenhorst in Lissebroek heerlijk struinen op de gratis toegankelijke Veggie Fair. Dit event is momenteel vegetarisch en al bijna volledig plantaardig, en vanaf volgend jaar zal het event 100% vegan zijn. Nu al kan je er terecht voor heerlijke vegan eten en vele lifestyle producten en informatiekraampjes van goede doelen. Daarnaast is er een podium waarop inspirerende sprekers van zich laten horen.

http://www.veggiefair.nl

peta.jpg

Op 10 november spreekt de oprichtster van PETA, Ingrid Newkirk, in het Krasnapolsky Hotel in Amsterdam over onze relatie met andere dieren: ‘individuen wiens vrijheid hen ontnomen is – een koe in een zuivelboerderij, een aap vastzittend in een laboratorium – moeten rekenen op meelevende mensen om te zeggen, “Genoeg!”.’
Een receptie met wijn, bier en veganistische hapjes zal na de presentatie volgen.

Kaartjes zijn te koop via PETA.nl/amsterdam en studenten betalen een lage prijs van maar 5 euro.

vegfest.jpg

Begin december kan je naar het overdekte VegFest in de jaarbeurs in Utrecht. Zaterdagavond 3 december en zondag (hele dag) 4 december kan je hier op deze beurs de nieuwste vegan producten ontdekken, luisteren naar sprekers, de uitreiking van de Vegan Awards bijwonen, lekker eten en samenkomen met andere veganisten en geïnteresseerden in een plantaardige lifestyle. Toegangskaarten kosten vooraf €10,- en op de dag zelf €15,-. Daarmee heb je toegang tot alle onderdelen van het evenement, dus ook de sprekers, de kookdemonstraties, muziek en alle andere onderdelen.

http://www.vegfest.nl/

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s