Geen categorie, Healthy life, vegan
Leave a Comment

Gezond met de raw juices van Uzuma

Ik ben altijd dol op sap en dan vooral op verse cold-pressed juices waarbij alle vitaminen bewaard blijven. De voordelen van het drinken van verse juices zijn duidelijk: op een lekkere manier krijg je een echte vitaminebom binnen en als je ook nog eens goed afwisselt met verschillende soorten is het echt een geweldige toevoeging aan je eetpatroon. Het nadeel van dit soort sapjes is vaak dat ze behoorlijk aan de prijs zijn en als je er veel van wil drinken ben je al snel een hoop geld kwijt. Echter heb ik sinds kort Uzuma ontdekt! De green juices van Uzuma zijn wel goed betaalbaar en net zo lekker en vers als veel andere cold-pressed juices! Om deze redenen vind ik dit merk dan ook zeker even een vermelding waard! 🙂

De sapjes van Uzuma komen in zeven verschillende smaken en bevatten allemaal groenten en ook wat fruit. Ze zijn heerlijk van smaak en lekker vers. Alle sappen smaken anders maar ik vind ze allemaal erg lekker! Mijn favorieten zijn de ‘Rise’ met wortel en ananas en de ‘Aura’ met spinazie en passievrucht.

De sapjes zijn te koop in de webshop van Uzuma (klik hier!) en worden bevroren verzonden zodat de kwaliteit gegarandeerd blijft! Mijn pakketje werd op donderdag verzonden en kwam op zaterdag nog steeds half bevroren aan, wat ik erg fijn vond omdat ik op deze manier het idee had dat de versheid van de sapjes goed bewaard bleef. Ook vind ik het zo makkelijk dat alles gewoon lekker thuisbezorgd wordt!

Uzuma is ook heel geschikt voor mensen die willen afvallen of detoxen. Ze bieden op hun website speciale sapkuren  aan inclusief eet/drink schema’s gericht op wat je wil bereiken. Zo is er een kuur voor mensen met veel overgewicht, een kuur voor mensen met licht overgewicht of een paar kilo willen kwijt raken, een kuur voor mensen die op gewicht willen blijven en een kuur speciaal om je lichaam te cleansen met een juice-cleanse. De kuren zijn erg duidelijk in schema’s verwerkt, goed te volgen en erg betaalbaar!

Zelf vind ik de juices heel fijn als aanvulling op mijn gezonde eetpatroon. Ze zijn lekker en licht als tussendoortje of snel ontbijt en geven mij ook meteen een boost. Wat mij betreft is Uzuma dus zeker een aanrader!

Voor meer informatie en de mogelijkheid om te bestellen kijk je op de website van Uzuma: http://www.uzuma.nl/
Ook kan je Uzuma volgen op Facebook: https://www.facebook.com/UzumaJuiceNL

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s