Everyday life, Fashion and style, Geen categorie
Comments 2

Wat zit er in mijn tas? – plantbased en crueltyfree!

Vinden jullie ‘whats-in-my-bag’ blogposts en Youtube video’s ook altijd leuk om te zien? Ik wel! Waarschijnlijk ben ik gewoon een nieuwsgierig iemand, maar ik ben altijd benieuwd wat mensen zoal bij zich hebben en ik vind het leuk om te zien wat voor type spulletjes iemand veel gebruikt! Vandaag nemen we een kijkje in mijn tas op een typische week dag 🙂 Ik zal alles benoemen!

 1. Tasje van Primark: dit tasje kocht ik afgelopen zomer voor op vakantie. Een klein rugtasje als deze is ideaal op vakantie en ook hier in Amsterdam voor op drukke dagen omdat er meer inpast dan in de meeste handtassen. Ik wist niet hoe veel ik hem zou gaan gebruiken dus ik ben voor een goedkoop exemplaar gegaan. Wat ik fijn vind aan goedkope merken is dat de materialen vaak ook goedkoop zijn; meestal wordt er geen gebruik gemaakt van echt leer of wol. De blauwe sleutelhanger kocht ik bij H&M.
 2. Agenda van Pip Studio: dit agenda is er ééntje voor heel 2017 en dus geen schoolagenda. Ik vind het ontwerp erg mooi en ben dol op de mintgroene kleur en de gouden details. Ik hou ervan om een papieren agenda te gebruiken. Dit werkt voor mij het beste. Naast dit agenda gebruik ik nog meer planners en lijstje. Ik ben dol op boekjes, schriftjes en dergelijke!
 3. Notebook van Primark: dit schriftje heb ik gekocht bij Primark en het is van de collectie van schoolspullen van Gabriella x Primark. Ze is een bekende Youtuber en brengt vaker collecties uit voor deze winkel. Deze keer waren haar schoolspullen echt zo cute! I love de gouden details en de katjes. De bladzijden van het schriftje zijn ook bedrukt met katjes. Dit schriftje gebruik ik om aantekeningen in te maken voor mijn studie of werk.
 4. Markers van Stabilo: deze markers van Stabilo zijn zo leuk! In plaats van de standaard neon markers zijn deze met pastel kleuren! Zo veel meer stylish vind ik 😉 Ik gebruik ontzettend veel markers; bij het maken van aantekeningen en het markeren van tekst in mijn studieboeken. Omdat ik voor mijn rechtenstudie veel moet lezen gaan er dus ook veel markers doorheen hier, haha.
 5. Wallet van Lacoste: deze portemonnee is van fake leather en ontzettend groot. Dit is voor mij erg belangrijk want ik bewaar heel veel in mijn portemonnee! Tientallen pasjes, munten, pillen, bonnetjes en meer, haha! Aangezien ik mijn portemonnee altijd in mijn tas heb, en deze niet in een jaszak of broekzak hoef te dragen vind ik het juist prettig dat deze groot is. Het is alleen wel eens vervelend tijdens het uitgaan, wanneer ik een klein tasje wil dragen.
 6. Een drankje; ik heb altijd iets te drinken bij me. Vaak is dit water, maar op een hele drukke lange dag vind ik het ook wel eens lekker om iets speciaals bij mij te hebben, zoals in dit geval een lekker drankje van Rebel Kitchen! Deze kocht ik bij de Deen en is natuurlijk helemaal vegan.
  http://rebel-kitchen.com/
 7. Handcream van &Otherstories; in de winter worden mijn handen snel droog en vind ik het prettig om een handcrème te gebruiken. Deze van &Otherstories is erg fijn en ruikt lekker en zacht. Wist je dat alle make-up en huidverzorging van dit merk dierproefvrij is en vaak ook vegan is? 🙂
  http://www.stories.com/nl/
 8. Concealer van E.L.F.: ik heb altijd graag een concealer in mijn tas om mijn makeup bij te kunnen werken indien dat nodig mocht zijn. Mijn huid is vaak oneffen met veel rode vlekjes. Helaas heb ik al dik twee jaar een vervelend huidprobleem waar ik moeilijk vanaf kom en waarvoor ik constant aan de anti-biotica zit. Het is momenteel redelijk onder controle te houden maar toch heb ik het gevoel dat ik altijd veel make-up nodig heb om oude, slecht herstellende beschadigen te verhullen. Gelukkig heeft E.L.F. hele fijne vegan producten om mij hierbij te helpen! http://www.eyeslipsface.nl/
 9. Tandenborstel van The Bamboo Brush Society: omdat ik vaak de hele dag de deur uit ben, en van werk afspraak naar universiteit en weer naar een lunch moet hollen, vind ik het fijn om me tussendoor even te kunnen opfrissen. Even mijn tanden poetsen na een lunch met onverwacht veel knoflook is dan wel zo prettig. Deze tandenborstel is erg relaxt om in mijn tas te bewaren voor dit soort momenten. Wat extra tof is, is dat hij van hout is en niet van plastic. Eco-friendly dus! https://thebamboobrushsociety.com/
 10. Pen van HEMA: voor al mijn aantekeningen! Ik koop mijn pennen altijd bij HEMA. Ze werken prima en er zijn vaak leuke designs.
 11. Een healthy snack: in dit geval een koekje van Kookie Cat. Ik vind het fijn altijd iets bij me te hebben voor het geval ik honger krijg. Door een gezonde optie bij je te hebben grijp je op momenten van onverwachte honger niet naar een ongezonde optie die je snel even ergens koopt. Deze koekjeszijn hier perfect voor! Ze zijn lekker en gezond, maar niet ‘te’ lekker op een manier dat ik ze gelijk opeet omdat ik me niet kan beheersen, zoals het geval zou zijn met bijvoorbeeld een VEGO reep 😉
  https://kookiecat.com/
 12. Sleutels: ik heb natuurlijk altijd mijn sleutels bij me. Hieraan zitten meerdere grote sleutelhangers zodat ik ze snel kan vinden in mijn tas. Een paar sleutels hangers zijn van Lacoste, waar mijn vriend werkt, en het knuffeltje heb ik ooit van mijn moeder gekregen.

Dit was alles wat er op dit moment in mijn tasje zat en ik jullie kon laten zien! Mijn mobieltje heb ik ook altijd bij me, maar die heb ik deze keer gebruikt voor de foto’s. Mijn vlogcamera heb ik niet elke dag standaard bij me. Vaak heb ik ook nog een studieboek bij me, en wanneer ik alleen maar op de universiteit ben neem ik ook mijn laptop mee in een andere tas.

Ik hoop dat je het leuk vond om deze post te lezen! Wat heb jij altijd bij je wat je niet kan missen?

Check ook mijn YouTube kanaal waar ik wekelijks video’s post:
Mijn Youtube kanaal! Abboneer je gratis!

2 Comments

 1. moneysavingz says

  De agenda van Pip heb ik ook. Mooi overzichtelijk en de kleuren vind ik prachtig 🙂

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s