Geen categorie
Comment 1

Apartment tour: mijn vogel huisje in de Pijp!

Houden jullie ook zo van binnengluren bij andere mensen? Ik wel! En dan bedoel ik dit niet in een ‘creepy’ stiekeme manier, maar via video’s op Youtube waarin mensen hun huisje laten zien! Superleuk om te zien hoe mensen wonen en om inspiratie op te doen voor je eigen plekje! Omdat ik zelf altijd heel blij ben met mijn eigen apartementje in de Amsterdam wijk de Pijp en ik weet dat mijn inrichting vrij uniek en persoonlijk is, leek het me dan ook leuk om jullie een kijkje in mijn eigen woning te geven πŸ™‚

Mijn stijl kenmerkt zich door de vele spulletjes die uitgestald staan door mijn huisje. Het hoofdthema is overduidelijk ‘vogels’. Kan je de vogels tellen die je ziet in dit filmpje? Ik niet! Het zijn er honderden! Haha πŸ™‚ Daarnaast heb ik veel vintage meubels, gemixt met wat Ikea en allemaal bijzondere items van all-over-the-place!

Ik heb alles gefilmd en op mijn Youtube kanaal gezet! Bekijk de video hier:

 

Wat vind je van mijn huisje? Laat een comment achter bij de video op Youtube en vertel het me! Misschien vind jij het veel te druk en vol of vind je het juist geweldig. Let me know en vergeet niet de video te liken zodat ik weet dat je het leuk vond om een kijkje in mijn huisje te krijgen πŸ™‚

1 Comment

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s