Fashion and style, Geen categorie
Comments 2

Dr. Hauschka’s nieuwe make-up collectie!

Yay! Vandaag kan ik jullie eindelijk vertellen over Dr. Hauschka’s nieuwe make-up collectie! Ik ben super enthousiast want aan het begin van dit jaar mocht ik bij de presentatie zijn van deze nieuwe producten en alles ziet er werkelijk fantastisch uit! Het merk bestaat in 2017 alweer 50 jaar (!!) en dat wordt groots gevierd  met deze nieuwe  producten.

Dr. Hauschka is een natuurlijk huidverzorging en cosmetica merk dat uiteraard niet op dieren test en ook veel vegan producten heeft. Wat ik merk, en de lieve mensen van Dr. Hauschka zelf ook, is dat veel mensen dit merk vaak kennen van de huidverzorging. Begrijpelijk want dit is waar het merk van oorsprong om draait. Toch moet daar wel wat verandering in komen want er is ook heel veel superfijne make-up en de lijn is werkelijk GIGANTISCH veel groter geworden. Er zijn maar liefst 83 verschillende producten, wat betekent dat er wel 25 nieuwe producten zijn bijgekomen! De nieuwe producten gaan verder dan je gewoon je standaard basics en dus geschikt voor elk moment; voor een subtiele look gedurende de dag maar ook naar feestjes kan je  een full-on face met prachtige natuurlijke producten dragen. Je vindt in de collectie nu bijvoorbeeld ook een bronzer en een browgel. Echt een compleet pakket dus.

Het merk hecht veel waarde aan duurzaamheid, dierwelzijn en verwerkt plantenextracten in alle producten. Zelf ben ik helemaal fan geworden van de correcting powder die je op de foto’s ziet. Leuk extraatje: de producten, van foundation tot lippenstift, ruiken allemaal erg lekker, haha!

Puntje van aandacht voor de veganisten onder mijn lezers: check goed de ingrediënten die je op de verpakking ziet als je zeker wil weten welke producten vegan zijn. In de cosmetica wordt namelijk wel regelmatig gebruik gemaakt van bijenwas en karmijn. Als je dit niet wil gebruiken kan je door de verpakkingen na te lezen de producten selecteren die je wil gebruiken.

De nieuwe producten zijn vanaf begin maart verkrijgbaar in de winkels. Ik ben zelf erg benieuwd naar de  overige producten die ik nog niet heb gezien!

Meer informatie:
https://www.dr.hauschka.com/

 

2 Comments

  1. Wat tof dat Dr. Hauschka nieuwe make-up heeft toegevoegd aan de collectie. Vooral de lipstick lijkt me prachtig. Zou je misschien een review willen schrijven over de foundation? En weet je toevallig of die vegan is? 🙂

    • Ja, echt fijn! Volgens mij zit in de foundation bijenwas dus helaas is hij dan niet vegan 😦 ik heb hem aan mijn moeder gegeven en zij is er heel tevreden mee. Hij voelde ook wel gewoon goed aan toen ik hem even probeerde. Zelf gebruik ik toch het liefste de foundation van E.L.F omdat daar geen bijenwas in zit (wat ik probeer te vermijden) en die erg licht is.

      Nog even over deze: Als je bijenwas geen probleem vindt zijn de foundations erg fijn en ze egaliseren heel mooi zonder dat het te dekkend is en lijkt alsof je een laag make-up op hebt. Geschikt voor meiden met een ‘normale’ huid dus, maar voor meiden met veel acne zal hij niet genoeg dekken.

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s