Creative, Everyday life, Geen categorie
Comment 1

Beste tweedehands interieur vondsten!

‘Thrifting’. In Amerika is dit helemaal een ding en op internet zie je steeds vaker leuke videos voorbij komen met allemaal leuke ‘thriftshop’ kleding of hebbedingetjes. Wat is het? Nou, eigenlijk is het gewoon kringloopwinkels afgaan om dat de beste tweedehands spulletjes te shoppen. Ik doe dit eigenlijk al jaren, al hebben we er in Nederland niet echt zo’n makkelijk begrip voor.

De meeste steden in ons land hebben wel een kringloop winkel, en in de grote steden vind je vaak ook nog allemaal kleinere hippe zaakjes met vintage kleding en spulletjes. Bij thrift-shoppen gaat het erom dat je voor weinig geld de tofste spullen kan vinden. Dit is ideaal voor je budget, het geeft je creativiteit en originaliteit een boost maar het is ook goed voor de aarde. Wanneer we oude spullen herbruiken door ze tweedehands te kopen, worden er minder nieuwe spullen verkocht. Dit is goed omdat het productieproces van nieuwe spullen veel energie en grondstoffen kost. Ook kost afvalverwerking van oude spullen veel energie en brengt dit vervuiling met zich mee. Het is dus heel goed om in tweedehands winkels te shoppen 😉

Vandaag heb ik voor jullie dan ook een video mijn favoriete tweedehands vondsten. In dit filmpje, dat de eerste uit een nieuwe reeks zal zijn, laat ik je allemaal leuke interieur vondsten zien, en daarnaast ook wat spullen die ik in de keuken gebruik. Kijk dus snel!

Vond je deze video leuk en wil je ook de rest van mijn video’s zien? Abonneer je dan gratis op mijn YouTube kanaal door op de YouTube-site in te loggen op je account en je onder mijn video te abonneren door op de knop te drukken! Wekelijks verschijnen er op mijn YouTube nieuwe leuke video’s!

1 Comment

  1. Ja, leuk tweedehandsspullen. Nog beter, een eerstehands leven. Zal het milieu ook blij mee zijn. Nou, die uil was een mooie. Pas op dat ie je niet wakker houdt in de nacht.

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s