Cityguide, Geen categorie, Hotmoment, Hotspots, vegan
Leave a Comment

H/eart.h : superleuke hotspot middenin de Amsterdamse Pijp!

Afgelopen weekend besloot ik eens een kijkje te nemen bij het nog redelijk nieuwe zaakje H/eart.h aan de Albert Cuypstraat. Ik was hier nog nooit geweest, wat best een beetje gek is van mij, aangezien ik er op loopafstand vanaf woon en er regelmatig goede dingen over hoorde op internet. Toch was het er nog steeds niet van gekomen, waar ik me de laatste tijd aan begon te ergeren zodat ik toch eindelijk besloot dat ik “nu echt moest gaan!!”.

Zo gezegd, zo gedaan en vriendlief en ik gingen afgelopen zaterdag naar H/eart.h voor een lunchje. Bij binnenkomst werden we meteen vrolijk begroet door het personeel. We zochten een plekje uit en besloten ook meteen dat we de inrichting in ieder geval al leuk vonden: er waren echte schommels! Waarop je kon zitten aan tafel! Hoe cool is dat?

Een aardige jongeman vertelde ons dat bijna alles op het menu vegan was en wees ons op de paar gerechten die vegetarisch waren. Terwijl we aandachtig het menu aan het bekijken waren kwam hij ons ineens verrassen met een mini proeverijtje van alle vier soepen die op de kaart stonden! Op deze manier zouden we beter kunnen kiezen. Wat lief! De soepen smaakten heerlijk maar ik had meteen een favoriet: de asperge soep! Yum!

Het proeverijtje bleek dus erg handig want dit hielp mij bij mijn keuze. Ik besloot voor de soep + tiramisu deal van 10 euro te gaan. Ik koos voor een aspergesoepje en kreeg hierbij ook een vegan tiramisu. Ook bestelden we wat icetea en koos mijn vriend voor een broodje met hummus en gegrilde aubergine.

Het eten arriveerde al snel en zag er heerlijk uit en smaakte ook nog eens top. Ook waren de porties erg goed! Mijn vriend vond zijn broodje heerlijk en ik wist na het proeverijtje natuurlijk al dat mijn soep erg lekker zou smaken. Toen we dit op hadden kwam de fantastische tiramisu. Deze was zo lekker!
Al met al was het een heerlijke lunch in een supergezellig zaakje.

Naast dat H/eart.h een restaurantje is (ook s’avonds zijn ze open!) worden er ook kleren verkocht en is het een kleine galerie met allerlei interessante en mooie kunst aan de muren. Het is echt een creatieve hotspot dus, met hele leuke mensen. Ik raad je dan ook zeker aan om snel een kijkje te nemen want deze plek is echt heel LEUK!


Meer info op: https://www.facebook.com/hearthamsterdam

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s