Cityguide, Geen categorie, Hotmoment, Hotspots
Leave a Comment

Vegan diner bij Nieuw Terrein

Sinds kort vind je in de rivierenbuurt in Amsterdam het nieuwe pop-up concept Nieuw Terrein. Elke zondag en maandag tot aan september kan je in het pand van La Maria in de vechtstraat terecht voor de heerlijkste en meest creatieve groente gerechten die je in tijden geproefd hebt!

Je kiest hier voor een set menu van 3 of 4 gangen waarbij je eet wat de pot schaft. Dit verandert elke paar weken. Ook krijg je er lekker een broodje en een amuse bij. De prijzen zijn ook heel prima: ik betaalde 25 euro voor 3 gangen.

Bij de eerste hap die ik proefde wist ik al dat ik goed zat bij Nieuw Terrein: het is ZO ONWIJS lekker! Wat een kunst is het toch als mensen zo goed zijn in het zo goed en smaakvol bereiden van groenten. Deze bordjes zijn naast lekker immers ook gewoon gezond en ik eet dit echt veel liever dan een burger. De smaakcombinaties zijn ook gewoon verrassend en de gerechten creatief en ongebruikelijk.

Met een wijntje in je hand kan je hier overigens ook heerlijk zitten! Het terrasje is gezellig en de straat is rustig. De bij elkaar geraapte meubels en weelderige planten overal maken echt een fijne sfeer. Het deed me denken aan de Kinfolk-stijl, van het bekende gelijknamige tijdschrift.

Ook zijn de jongens die de zaak runnen erg aardig en persoonlijk. Dat maakt het nog leuker om hier te komen eten.

Ik raad iedereen dus absoluut aan om zo snel mogelijk te komen eten bij Nieuw Terrein, nu het nog kan! Alles is vegan en reserveren kan heel makkelijk door een berichtje te sturen of te bellen.

Nieuw Terrein (in La Maria), Vechtstraat 79, Amsterdam

https://www.facebook.com/nieuwterrein/

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s