Cityguide, Geen categorie, Hotmoment, Hotspots, vegan
Leave a Comment

Vette vegan hap in Amsterdam?!

Voor iedereen die denkt dat vegans zielig zijn omdat ze nooit meer kunnen genieten van een vette hap zoals een broodje shoarma, een dikke burger, kipnuggets of patatje kapsalon; ik heb NIEUWS voor je! Dat is dus niet het geval! In Amsterdam eet je de lekkerste junk food in vegan style! Minstens net zo lekker en veel fijner want: 1. geen dieren hoeven te lijden en sterven voor deze maaltijd en 2. planten zijn even een stuk gezonder dan de dierlijke varianten van deze maaltijd.

Toen ik voor het eerst op Facebook vernam dat de Vegan Junk Food Bar zou gaan openen in Amsterdam was ik al beyond exicited. Ik hield de pagina van de bar goed in de gaten zodat ik meteen langs kon gaan wanneer ze openden. Ik ben namelijk gek op snacks en patatjes! Ik eet altijd vrij gezond maar ik vind het echt top om eens in de paar weken wat junk food te eten en in Amsterdam hebben we natuurlijk al vrij veel goede vegan tentjes, maar een echte epic vegan snackbar hadden we nog niet. Dat veranderde toen de VJFB kwam!

Ik had van te voren al goede verwachtingen maar dat de VJFB zó goed zou zijn had ik niet verwacht. Het eten is hier gewoon echt bizar lekker! De burger is geweldig en echt een maaltijd op zich, en de ‘loaded VJB fries’ is echt een soort smaakvolle hippere variant van een kapsalon. Daarnaast vindt je op de kaart ook dingen als broodjes shawarma, verschillende soorten bitterballen, sweet potato fries en Dutch weed bites. De volgende keer wil ik zeker de bitterballen proberen!

Als je dus trek hebt in een diervriendelijke vette hap ben je bij Vegan Junkfood Bar helemaal aan het goede adres. Dit is naar mijn idee de beste plek van het land om je plantaardige cravings voor burgers, friet en andere snacks te vervullen!

https://www.facebook.com/veganjunkfood/

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s