Cityguide, Geen categorie, Hotmoment, Hotspots, vegan
Leave a Comment

The Dutch Weed Burger opent eettentje in Amsterdam! 


Hoera! The Dutch Weed Burger heeft nu een eigen horeca locatie waar je 100% plantaardig kan eten! Natuurlijk kennen we de fantastische groene burger met zeewier al, maar in de nieuwe zaak hebben ze nog veel meer! Afgelopen woensdag gingen de deuren open in Amsterdam Oud-West en ik ben zo snel mogelijk langs gegaan.  

Het zaakje zit vlakbij De Hallen, op een rustig hoekje naast de kinkerstraat. Als je even op google maps kijkt vindt je het meteen 🙂 Wij waren niet de eerste fans die de burgers wisten te vinden; er waren al aardig wat mensen aan het genieten toen wij aankwamen. Logisch! De burgers zijn altijd enorm geliefd op festivals en staan ook op de menukaart bij veel horeca locaties door het hele land.

Naast de bekende burger vindt je in dit restaurantje nog meer bijzonders op de kaart. Wij kozen voor een The Dutch Weed Dog en Wish & Chips, maar er is ook een shwarma wrap die ik de volgende keer echt moet proberen! 

Het eten was erg lekker en ik ben vooral lyrisch over de Wish en Chips met de heerlijke saus, knapperige frietjes en perfecte fishy bites. Echt top! 

Ook aan de zoete trek is gedacht: op de kaart staan onwijs lekkere milkshakes en er zijn ook desserts zoals deze prachtige galaxy donut.

Ik ben erg blij met deze nieuwe aanwinst voor Amsterdam! Ik zal dan ook snel eens terug komen om meer te proberen en dan ook uiteraard de classic Weed Burger 🙂

https://www.facebook.com/dutchweedburger/

Adres: Nicolaas Beetsstraat 47, Amsterdam

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s