Cityguide, Geen categorie, Hotmoment, Hotspots, vegan
Comments 3

Deze amazing vegan-friendly pizza ken je nog niet!!

Tot voor kort kende ik nog niet echt verschillende plekken in de stad om vegan pizza te eten en was ik voornamelijk aangewezen op gewone pizzeria’s waar ik een pizza zonder kaas bestelde. Tegenwoordig zijn er bij meerdere pizzatentjes in de stad vegan pizza’s te bestellen, echter kom je bij de meeste van deze zaken niet verder dan één vegan pizza op het menu. Dat is natuurlijk al top, maar het is helemaal gaaf als je als vegan ruim de keuze hebt uit verschillende opties op de kaart. En laat dat nu net kunnen bij Pizza Heart!

Pizza Heart opende kort geleden een nieuwe locatie vlakbij mijn huis en ik moet bekennen dat ik dit restaurant nog niet kende. Toen ik even een kijkje nam op de Facebook-pagina van het bedrijf was ik echter aangenaam verrast; vegan opties! Mijn vriend en ik besloten op een zonnige dag dan ook dat het een goed moment was op dit nieuwe tentje te proberen. Het restaurantje heeft namelijk een leuk terras en met mooi weer staan de deuren/ramen allemaal open waardoor je heerlijk in de buitenlucht, nabij de Amstel, kan zitten. Overigens zag ik al snel dat de binnenkant van de zaak er ook heel mooi en gezellig uitziet, dus ook met minder goed weer zit je hier goed.

Op het menu staan allerlei vegan pizza’s en er staat ook een nog een ander vegan gerecht met aubergine op de kaart. De pizza’s zijn niet, zoals bij sommige andere omnivoor zaakjes, met alleen maar groenten bestrooit maar zijn ook rijkelijk belegd met vegan kaas. Wij probeerden twee verschillende pizza’s en beiden waren ze heerlijk! Zó fijn dat je hier echt goede vegan pizza’s kan eten! Ook de prijs is helemaal prima. Aanrader dus!

Pizza Heart Bar
Schollenbrugstraat 8, Amsterdam

https://www.facebook.com/pizzaheartbar

3 Comments

  1. Super leuk dat je steeds vaker een vegan pizza kunt eten ipv een pizza zonder kaas idd. Klinkt als een leuk plekje waar je gegeten hebt!

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s