Everyday life
Comment 1

een zomerdag // VLOG

 

Vrij op een doordeweekse dag, zo ineens onverwacht, kan echt voelen als een luxe. Helemaal als het weer ook nog eens mee zit. Omdat mijn vriend de ruimte had op zijn werk besloot hij ook een day off te nemen toen ik kon nemen. Het weer was namelijk perfect.

Mijn favoriete ding om te doen om de dag helemaal relaxt te beginnen is om buiten de deur te ontbijten. Dan begint mijn dag helemaal goed. Vooral als dit buiten op een terrasje kan. Sinds een paar weekjes vind je bij alle vestigingen van Bagels & Beans in Nederland ook vegan cream cheese op de kaart waardoor een ouderwetse bagel met cream cheese ook voor vegans een mogelijkheid is. Daarom besloten we hier te gaan ontbijten. Yum!

Onderweg naar huis kocht ik nog een mooi hoesje voor mijn IPhone en een nieuwe vegan lippen balsem van Hurraw. Zo fijn!

Na thuis wat dingen gedaan te hebben sloten we de dag af met een mini BBQ sessie aan de Amstel rivier. Het was niet zo zonnig meer maar de temperatuur was helemaal goed. Het water was voor mij echter wel te koud en ik ben lekker op het droge gebleven.

 

1 Comment

  1. Klinkt als een heerlijke dag! Ik ben ook erg benieuwd naar die nieuwe vegan cream cheese van de Bagels&Beans, snel eens proberen.

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s