Everyday life, Geen categorie
Leave a Comment

Vlog // herfst en studeren!

De zomer is officieel nog niet voorbij maar het voelt al een aantal weken als herfst. Ligt het aan mij dat ik vind dat we een slechte zomer hebben gehad qua weer? Ik heb echt het gevoel dat het dit jaar erg matig was. Gelukkig hou ik van de herfst het is mijn favoriete seizoen en als de herfst aan het einde van deze week echt begint ga ik ook mijn huis weer gezellig aankleden met herfst en Halloween decoraties. Zo leuk en knus!

In september start ook altijd het nieuwe schooljaar voor mij. Het is echter de allerlaatste keer dat ik deze nieuwe start maak. Ik ben momenteel bezig met het afronden van mijn master strafrecht en mijn lessen zijn na december klaar. Echt een vreemd idee om na al die jaren studeren en in de schoolbanken eindelijk klaar te zijn. Ik kan me er nog weinig bij voorstellen hoe het zal zijn om straks in de avond geen studieverplichtingen te hebben en gewoon op de bank te kunnen zitten. Bizar!

Voor nu is het daar echter nog geen tijd voor en heb ik het mega druk met mijn studie. Ik schrijf twee scripties, heb een voltijd lesprogramma en werk daarnaast ook nog eens elke dag op kantoor. Het is denk ik één van de drukste periodes van mijn leven! Maar ik ga nog even flink door zetten en genieten van de laatste maanden als student.

Wil je weten hoe mijn dag eruit ziet als ik thuiskom van de universiteit of mijn werk? Zie het in mijn nieuwste video en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal!

 

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s