Everyday life, Fashion and style, Geen categorie, Healthy life, vegan
Comment 1

Tip: Nordic Berries – nieuwe favoriet!

Jongens, het is alweer halverwege oktober!! Ik kan het haast niet geloven! De bomen zijn zo mooi op dit moment. We hebben alweer een aantal koude dagen gehad aan het begin van de maand, al was het de afgelopen dagen natuurlijk bizar warm. Super gek toch? Ik zag op het nieuws dat we de warmste 16 oktober sinds een eeuw hadden. Toch heb ik ook wel weer zin in de koude dagen. S’avonds gezellig in het donker.. knus en warm in mijn huisje. En lekker warm douchen als ik van mijn koude fietsje kom na mijn werk..

Over douchen gesproken: zoals velen van jullie wel weten ben ik dol op het merk Urtekram. Ik gebruik al jaren de shampoo’s en deo’s en schreef pas ook over de fijne food producten die het merk verkoopt. Nu gebruik ik sinds een maand de nieuwe Nordic Berries producten. De douchegel en de body lotion om precies te zijn, en ik ben helemaal fan!

De douchegel ruikt onwijs lekker; bijna snoepjes-achtig maar toch nog natuurlijk en fris. Ik vind het heerlijk om deze te gebruiken tijdens een hele warme douche na mijn werk. Of ‘warm’…? HEET kan ik beter zeggen. Het is niet zo’n hele goede aanwenning van me maar ik hou er altijd van om heel heet te douchen. Dat is niet zo goed voor mijn huid want die wordt er vrij droog van, maar ik kan er niets aan doen! Ik vind het gewoon fijn en ontspannend voor mijn spieren na een hele dag achter mijn bureau. Gelukkig is de body lotion van de Urktekram Nordic Berries lijn daar echt perfect voor. Het product is namelijk bedoeld om te helpen tegen een droge huid. Ik gebruik het spulletje nu een maand en mijn huid is heel blij! Ik ruik lekker, voel zacht aan, niet meer droog en een stuk soepeler. Heel fijn dus. Daarnaast is de lotion niet vet en makkelijk aan te brengen.

Vroeger hechtte ik nooit zo veel waarde aan body lotion en gezicht cremes maar sinds een paar jaar vind ik het echt fijn om mijn lichaam goed te verzorgen met goede producten. En de resultaten zijn er; mijn huid is veel mooier als ik de tijd voor een goede verzorging. Ik raad het dus zeker aan iedereen aan!

Ik vind de Nordic Berries producten dus een goede tip voor dit najaar. De lijn heeft naast de producten die ik net omschreef ook een herstellende shampoo en conditioner. Die moet ik binnenkort ook maar eens halen want sinds ik mijn haren een maandje geleden blond liet verven, is het vrij droog en beschadigd. Ook is er deo en handzeep te koop.

Urtekram producten zijn natuurlijk en te koop in biologische winkels zoals de Ekoplaza.
Voor meer informatie: http://www.urtekram.com/

1 Comment

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s