Food and recipes, Geen categorie, vegan
Comments 3

Pip & Nut: nieuw en super lekker!

Oke, ik moet even toegeven dat ik echt een sucker ben voor leuke verpakkingen. Als een product er aantrekkelijk uitziet, zowel bij beauty producten als eten, moet ik het echt proberen. Als het dan ook nog een fijn product is, vind ik dat een mooie bijkomstigheid 🙂 Zoals je begrijpt was ik dus ook meteen helemaal enthousiast over de schattige potjes van het nieuwe notenpasta merk ‘Pip & Nut’! Zo lief met die leuke eekhoorntjes! En die naam! Cuteeeee! Het kwam daarnaast ook nog even goed uit dat ik dol ben op pindakaas en amandelpasta. Maar of dat nu echt uitmaakt van welk merk je het koopt? Dat vroeg ik me af…

Bij de eerste hap van de amandelpasta van dit merk wist ik echter: ‘Ja, dat maakt zeker uit!’ De notenpasta’s van Pip & Nut zijn namelijk echt by far de lekkerste die ik ken. En dat meen ik. De amandelpasta met kokos is mijn ultieme favoriet en doet me echt onwijs denken aan de smaak van de Ferrero Rocher kokos bonbons. Omg, die waren echt mijn favoriet toen ik nog geen vegan was. En de peanut butter maple pasta is mijn vriend zijn nieuwe favoriet.

Weetje, heel veel meer wil ik je er niet eens over vertellen. Je moet het gewoon proeven. De pasta’s zijn te koop bij grote filialen van Holland & Barret, bij de plus en online. Ze zijn het waard om jezelf mee te trakteren en mega lekker op een broodje, crackertje, door je smoothie (doe ik vaak!) of als topping over je havermout en smoothiebowls. Yum!

https://www.pipandnut.com/

 

3 Comments

  1. Herkenbaar! Mooie verpakkingen hebben aantrekkingskracht. Deze ken ik nog niet,maar zo te lezen zijn ze zeker de moeite waard om op te halen en te proeven. Thnx voor het delen!

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s