Cityguide, Food and recipes, Geen categorie, Hotmoment, Hotspots, vegan
Comment 1

New vegan menu @ Jackson Dubois! – review

De echte hotspot-hunters en foodies hebben natuurlijk al eerder van het restaurant Jackson Dubois gehoord, maar wisten jullie ook dat je bij deze toffe tent ook supergoed vegan kan eten?! Bij Jackson Dubois is er namelijk een fantastisch vegan menu wat een paar weken terug een upgrade heeft gehad met allemaal nieuwe gerechten en zelfs vegan wijnen!

Afgelopen weekend ging ik langs om het nieuwe menu en de wijn te testen en zo een fully vegan dinner experience te ervaren. Wist je dat Jackson Dubois aan het Spui zit? Het is echt een hele leuke en centrale locatie waar je na het shoppen of struinen in de stad zo naar binnen kan voor een heerlijke maaltijd. Zó centraal zitten er naar mijn mening maar weinig leuke vegan-friendly restaurantjes, dus dit is echt een aanwinst!

Het vegan menu gedeelte bij Jackson Dubois is lekker groot. Je hebt hier ruim de keuze en hoeft niet persé aan de salade, zoals wel eens het geval kan zijn bij andere niet-vega(n) restaurants. (Al is een salade eten hier ook zeker geen straf!) Alle gerechten zijn verrassend, gezond, vullend en super smaakvol! Precies alles wat ik belangrijk vind bij goed eten.

Loving life met mijn wijntje ❤

In de gezellig verlichte serre bestelde ik na het vriendelijke ontvangst een vegan rood wijntje. De wijn was echt top, en nog extra fijn dat het helemaal vegan is! Niet alle wijn is namelijk vegan. Wanneer wijn gefilterd wordt kan dit namelijk gebeuren door te filteren met dierlijke producten, zoals ei of gelatine. Helaas staat dit nooit expliciet op de fles. Sommige wijnen hebben echter een vegan keurmerk, waardoor je weet dat er niet met dierlijke producten is gefilterd.

Met het bestellen van eten gingen we all-out; cauliflower buffalo wings met dipsaus, een salade met bieten en vegan parmezaan, quinoa nasi, vegan lasagne en als toetje een vegan chocolade mouse en een vegan citroen cheesecake. En zeg nou zelf; dit klinkt toch als een perfect vegan menu!? De gerechten waren allemaal heel divers en erg lekker. Ik was echt zeer onder de indruk van het eten. Absoluut een aanrader dus!

Mijn grote favorieten die je sowieso moet proberen; de cauliflower wings (superyummy en crunchy!), de vegan cheesecake (net echt!!) en de lasagna (zo creamy en smakelijk!).

Wat extra fijn is aan dit adresje is dat dit de perfecte plek is om met niet-vega(n) vrienden of familie naar toe te gaan omdat iedereen lekker kan bestellen wat ze willen en ze zo ook een mogelijkheid hebben om ook wat te proeven van heerlijk vegan eten.

Voor meer informatie over Jackson Dubois kijk je op de website;
http://www.jacksondubois.com/

1 Comment

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s