Fashion and style, Geen categorie, vegan
Leave a Comment

Outfits + GIVE-AWAY : Liberality fashion – fair organic cotton

Zoals jullie weten schrijf ik op deze blog graag over alles wat een beetje groen, duurzaam en natuurlijk vegan is. Het is eigenlijk een kijkje in mijn leven en visie, waarin ik streef om zo goed mogelijk te zorgen voor onze planeet en alle bewoners; mens en dier. Dat houdt natuurlijk lang niet op bij vegan eten. Eén van de aandachtspunten binnen een duurzame levensstijl is dan ook fair fashion, iets waar de laatste jaren steeds meer aandacht voor is in de media. Allemaal weten we stiekem best dat grote fast-fashion ketens heel erg slecht zijn voor het milieu en dat de arbeiders vaak onder vreselijke omstandigheden moeten werken voor een loontje dat bijna geen loon te noemen valt. Gelukkig duiken er steeds meer hippe fair fashion merken op waar we met een gerust hart kleding kunnen kopen, voor eerlijke prijzen en met een zo laag mogelijke impact op het milieu.

Bij het Amsterdamse Liberality Fashion koop je mooie fair fashion tegen eerlijke maar alsnog aantrekkelijke prijzen. De kleding wordt gemaakt van organic cotton en op een duurzame manier geproduceerd. Super vegan dus! Op de website van Liberality koop je de mooiste basics zoals t-shirts, truien en hoodies in verschillende kleuren.

Om jullie een beter beeld te geven van de kleding heb ik in deze blogpost een paar van de items van Liberality Fashion gestyled op de manier waarop ik ze graag draag. Ook mag ik speciaal voor jullie een leuke GIVE-AWAY doen! Lees onder de foto’s verder als je wil weten hoe je kan winnen 🙂

Outfit 1: Off to uni look – Wit t-shirt van Liberality fashion

Outfit 2: Weekend coffee date look – beige sweater van Liberality Fashion

Super leuke items toch? De stof van het t-shirt voelt heerlijk soepel en zacht aan en de trui is zo comfi! Dit soort type basics zijn echt ideaal te combineren en staan ook nog eens super hip. Daarnaast voelt het ook gewoon fijn dat je met deze kleding weer een stukje duurzamer bezig bent 🙂

GIVE-AWAY
Wil jij nu ook graag een mooi Liberality t-shirt winnen? Kijk dan op mijn instagram @Birdwonders! Daar vindt je een foto van de outfits waarop je kan reageren om te winnen. Niet geschoten is altijd mis dus probeer het en wie weet krijg jij binnenkort zo’n mooi t-shirt thuis gestuurd.

Heb je niet gewonnen of wil je niet wachten? Of zoek je een mooie trui voor je vriend/vriendin of natuurlijk gewoon jezelf. Neem dan een kijkje op de website van Liberality Fashion.

Website
Instagram

Veel succes allemaal ❤ xx

*Deze blogpost is in samenwerking met:

logo_1_1626x

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s