Cityguide, Geen categorie, Hotmoment, Hotspots, vegan
Leave a Comment

Yerba: nieuwe must-go foodie heaven in Amsterdam

Omg! Wat is dit?! Breaking news: Er is een nieuwe foodie-hotspot in town waar alle vegans, vega’s en flexa’s helemaal los kunnen gaan! Yerba bestaat al een paar maanden maar lijkt nog redelijk ‘on-ontdekt’. Dat gaat niet lang meer duren want deze nieuwe zaak is oprecht één van de beste nieuwkomers van de afgelopen jaren!! Ja, dat zeg ik zeker!

Bij Yerba is de kaart voornamelijk vegan, met daarnaast wat vegetarisch. En daarnaast weer de mogelijkheid tot wat omnivoor supplementen, zoals een worstje on the side. Dat doen wij natuurlijk liever niet maar wellicht is het handig voor die gevallen met grote groepen, zodat ook die echte carnivoor in je vriendengroep niet zal klagen, terwijl hij uiteindelijk bijna volledig vegan eet 😉

Het eten hier is werkelijk fantastisch! Heerlijk en lekker, creatief, origineel en ook nog vrij gezond. Je kan er brunchen, dineren, wat je wilt! I’m in love ❤

Met gerechten als pumpkin pancakes, root vegetables rosti, courgette beignets en pumpkin milkshakes op de kaart wil je werkelijk alles hier proberen. Dit eet je allemaal in een super leuk en hip zaakje nabij het museumplein, onder het genot van een lekkere cocktail of goede cappuccino.

De open keuken en het mega vriendelijke personeel geven deze plek nog net iets ‘extra’. Het is een wonder dat deze tent nog niet helemaal bomvol zit dus ga snel langs voor brunch of diner voordat er rijen mensen beginnen te komen. Dat kan niet lang meer duren..

Yerba. Ruysdaelstraat 48, Amsterdam.

https://www.yerbabar.com/

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s