Cityguide, Geen categorie, Hotmoment, Hotspots, vegan

TerraZen

Amsterdam centrum: Heel veel toeristen, rondvaartboten, coffeeshops, nog meer toeristen, de Wallen, zuipende Engelsen en allerlei andere verschrikkelijk toeristische attracties. Maar dat niet alleen hoor. Echt middenin het centrum zit ook een groen vegan pareltje verscholen. Een ‘hidden gem ‘ pur sang.

Ik moet zeggen dat de inrichting wat te wensen over laat, maar dat vergeef je deze lieve mensen direct. Helemaal wanneer je het eten geproefd hebt! Het menu heeft Aziatische en Midden Amerikaanse (Jamaicaanse) invloeden. Het neigt een beetje naar comfort food en is naast betaalbaar ook echt bizar lekker!

Dus snel, snel! Ga naar Terrazen!

TerraZen

Sint Jacobsstraat 19HS

1012 NC Amsterdam

https://www.terrazencentre.com/

(geschreven door John)