Everyday life, Fashion and style, Geen categorie, vegan

watMooi: lente, vegan tas en weekend brunch

Lente
Genieten jullie ook zo van de avonden die weer langer worden en die zonnige en zachte dagen die ons af en toe alweer verrassen? Ik merk dat ik steeds meer zin heb om naar buiten te gaan. Ik ben best een huismus en houd ervan om in de weekenden lekker in mijn huisje te rommelen, maar als de zon schijnt en de temperatuur aangenaam is ben ik ook vaak buiten te vinden. Lekker slenteren door de stad, koffietentjes bezoeken… ik ben zo de hele dag op pad.

Brunchen
Pas was ik met vriendinnetjes aan het brunchen bij het vegan zaakje Koffie ende Koeck in Amsterdam. Dit is altijd één van mijn favoriete zaken voor gebak en brunch. Omdat ik sinds kort niet meer in Amsterdam woon en met de trein kom als ik mijn Amsterdamse vriendinnen wil zien, neem ik graag een rugtas mee. Dat is toch wel makkelijk als je wat langer op stap bent en ook graag wat grotere spullen, zoals een leesboek, wilt meenemen. Ook moest ik natuurlijk wat extra ruimte reserveren voor het plastic bakje waarin ik gebak voor John zou meenemen naar huis 😉

watMooi: vegan tassen en mode
Wat vindt je van mijn rugtas op de foto’s? Deze rugtas is van Fraenk en helemaal vegan. Als je een mooie en hippe rugtas zoekt zijn de tassen van Fraenk echt ideaal! Deze eerlijke en duurzame tassen zijn gemaakt van gerecycled zeildoek. Dat ziet er gaaf uit en is ook nog eens heel stevig!

De tassen zijn te koop in de webshop van watMooi. Ik heb er al veel complimenten op gekregen! Ze zijn heel fijn want een laptop past er ruim in. Hierdoor zijn ze ook heel geschikt als werk- of schooltas.

watMooi heeft naast de vegan tassen van Fraenk ook nog allerlei andere fijne (vegan) producten. Zo bieden zij kleding aan van diverse merken, zoals Armedangels en AMOV. Onder een speciale zoekterm zijn alle vegan producten gemakkelijk te vinden.

Korting op vegan en eerlijke mode
Van watMooi mag ik mijn lezers een kortingscode van 20% aanbieden. Deze code is geldig op het gehele assortimentvan de webshop, behalve op de sale artikelen. Superfijn dus!

Vul de code birdwonders in bij je bestelling, en de korting wordt verrekend. Deze code is tot 10 dagen na deze post geldig dus neem snel een kijkje in de webshop om te zien of je nog leuke lente items ziet 🙂

De webshop van watMooi: https://www.watmooi.nl/shop/