Everyday life, Geen categorie

Bye for now, Birdwonders

Lieve lezers,

Zoals jullie wellicht al gemerkt hebben is deze blog niet zo actief meer. Ik merk dat ik naast mijn voltijd baan als jurist (momenteel) niet meer de tijd, zin en energie heb om hier te schrijven. Vandaar dit bericht, voor de random nieuwe bezoeker die een kijkje komt nemen, maar ook voor de trouwe lezers.

Het gaat overigens erg goed hier. John, ik en onze drie vogeltjes zijn naar een mooie woning in Utrecht verhuist en zijn heel happy. We werken hard doordeweeks en vullen onze vrije tijd met het verkennen van de stad, wandelen, spelen met de vogels, het mooi maken van ons huis, films, eten, koken, koffie drinken en het plannen van reisjes en leuke dingen.

Bedankt voor het volgen ! Ik ben nog redelijk actief op mijn instagram, en mogelijk kom ik in de toekomst terug, maar voor nu is dit een einde.

Xx

Kim

This entry was posted in: Everyday life, Geen categorie

by

Dutch girl living in Utrecht en working in Amsterdam. Writes about the city, food, fashion and life.