Over mij

IMG_4144

Welkom! Ik ben Kim, het meisje achter Birdwonders, met een liefde voor veganisme en mijn vogeltjes. Als ik niet druk ben met werken als jurist hou ik ervan om te koken of de stad te ontdekken. Ik loop en fiets dagelijks door de stad om nieuwe plekken te ontdekken, eettentjes te proberen, winkeltjes te bekijken en mooie verstopte straatjes te vinden. Dit alles probeer ik zo goed mogelijk op foto’s vast te leggen! Thuis maak ik ook veel foto’s van al het eten wat ik maak en ik heb er ook echt plezier in om mijn maaltijden en mooi en lekker uit te laten zien. Mijn vogeltje Koekje zal je vaak voorbij zien komen in mijn foto’s want we zijn onafscheidelijk!

Op deze blog schrijf ik over plantaardig (vegan) eten, mijn maaltijden thuis (+ recepten), eten in restaurants en lunchzaakjes. Ik wil jullie via Birdwonders laten zien dat het leven van een vegan helemaal niet saai, beperkt of onsmakelijk is. Het is modern en verantwoord en ik leer je er graag meer over! Lees bijvoorbeeld eens mijn redenen, waarom ik vegan ben.

10891872_929116070431760_1650536870442324132_n IMG_9333

Ik ben dol op goede koffie en het leukste om te doen vind ik dan ook om in het weekend lekker een nieuw koffie zaakje te bezoeken. Ook probeer ik gezond te leven en hoop ik anderen te inspireren hetzelfde te doen door mooie gerechten te posten, receptjes te geven en gezonde tips te delen.

IMG_4334 IMG_4365

Ik ben ook dol op mode. Ik volg geen trends en probeer mijn eigen stijl te hebben, al word ik natuurlijk wel gewoon door trends beïnvloedt zoals de meeste mensen. Iets waaraan je mij altijd zal herkennen zijn mijn rokjes/jurkjes en mijn pony. Sinds ik veganistisch leef, koop ik ook geen kleding of beauty producten meer, waar dierlijke materialen inzitten. Vegan zijn is dus meer dan alleen een manier van eten, het is een manier van leven! 🙂

Voor samenwerkingen, vragen, hate-mail, suggesties en liefdesverklaringen:
info@birdwondersblog.com

7 Comments

 1. Ik zag zojuist berichten binnenkomen van alle posts die je op mijn blog hebt geliked. Zo kom ik weer bij jouw blog uit. Erg leuke blog heb je! Ik ga later even uitgebreider rondsnuffelen.

 2. Vandaag eindelijk de tijd om jouw blog te bekijken. Dank voor je likes op die van mij. Ik vind het leuk! Vooral omdat Amsterdam daar in voorkomt. Ik ga je volgen.

  Liefs
  Sandra

 3. Vanavond eindelijk te tijd om jouw blog te bekijken. Ik vind het leuk! Vooral omdat Amsterdam daar in voorkomt. 😉 Ben benieuwd naar jouw hotspots.
  Dank voor je likes op mijn blog. Ik ga je volgen.

  Liefs
  Sandra

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s